Aftersun hjem hud: Hvordan at gøre det selv


  I løbet af ferien brugte vi mange timer i solen og ofte bemærket, hvordan vores hud lider, som regel med fremkomsten af ​​rødme. Hvis du ønsker at fugte din krop mere naturligt og få ekstra fordele for din hud, gå ikke glip af hvordan man kan gøre dig selv en hjemme aftersun. Vi anbefaler også lære, hvad forskellen mellem en fugtighedscreme og aftersun.

  aftersun fuld

  Hvis du ønsker at få en komplet hydrering for din hud, vil du kun have blande tre spiseskefulde aloe vera gel, to mandelolie, en af ​​hyben olie, en anden calendula, 20 dråber pebermynte æterisk olie og kapsel vitamin E. Rør det godt, indtil du får en blanding med geléagtige konsistens, hjælper en gaffel til at slå ham, hvis det er nødvendigt. Når du har disse, ind i hjemmet i en skål og aftersun opbevare den i køleskabet. Dette vil medføre, samt at det er mere behageligt, når den anvendes på brandsår, holdes bedst i meget længere tid.

  Aftersun aloe vera

  Når niveauet af forbrændinger er lidt højere, vil brug aloe vera hjælpe med at lindre smerter, da det har en stor antiinflammatorisk og analgetisk effekt. Bland en halv kop aloe vera juice med en kvart kop glycerin og agurk saft. Påfør forsigtigt på huden og lad det sidde i en time. Du vil opdage, hvordan det svinder gradvist.

  aftersun mælk

  Mælk har været stjernen ingrediens, der anvendes i skønhedsbehandlinger siden oldtiden, og som har fugtgivende egenskaber, der vil komme meget godt til vores hud. Bland to spiseskefulde letmælk, to af mel og to af frisk fløde. Fjern det altså meget godt, og anvende det, når kulden. Husk at gemme madrester i køleskabet til at bruge det længere.

  aftersun melon

  Hvis du har lidt tid, melon er en perfekt frugt til rehydrere din hud på bare 15 minutter, Ud over at tildele en forfriskende duft. Skær en skive melon, fjerne sværen og knuser pulpen med en gaffel. Sæt den i køleskabet, indtil du afkølet og anvende det direkte på huden.

  Aftersun kokosolie

  Der er mange fordele det giver kokosolie, men hvad der virkelig er vigtigt i denne forbindelse er, at det er effektiv mod spændinger lider huden efter udsættelse for sollys. simpelthen Ansøg på din hud og du vil føle øjeblikkelig lindring. Det er en af ​​de hurtigste og mest effektive retsmidler!


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  9 + 1 =


  Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron