Skalerede bob haircuts, at ideer kopiere [FOTOS]

Skalerede bob hår nedskæringer, at ideer kopiere. Bob haircut skalering, er en frisk og meget raffineret snit. Den bob er en klassisk frisure, der har aldrig lidt tilbageslag i verden af ​​skønhed har altid været på mode. Der er berømtheder, som har gjort denne frisure fuldt identificeret som Anna Wintour. Den er ideel til at skære hår og forår til vinter, da det er meget alsidig og komfortabel. For at give mere bevægelse og krop, ideelt vakler hår&# 8230;

El hjelm hår, på engelsk, også kaldet bob, kan have varierende længder, kunne jeg være meget kort (over ørerne), kort (lige under ørerne) og organer (højde nakke / skulder). Som vi fortalte dig i starten er det en meget alsidig snit, der tiltrækker mange øjne. Hvis du ønsker en ungdomsdomstol tøv ikke med at satse på bob cut, har du også mange lang tid at vælge imellem, så du kan tilpasse perfekt til dine funktioner. Det er en form for frisure meget anmodet for dem med fint hår, fordi det slid kortere, kan give effekt til alle hår volumen. Derudover er det også en domstol valgt af dem med bølget eller krøllet hår. Den bob cut skal gå klatring til bedre at definere håret og give det et mere naturligt udseende og sikkert mere velordnet.

For at fuldende udseendet, Du kan tones hår, make højdepunkter eller simpelthen skåret pandehår. For denne type snit tager en masse pandehår enten stumpe, lige eller alt til den ene side. For at give det et mere moderne touch til bob cut kan spille med geometriske kontraster forlade længere og kortere tråde. Farve kan også hjælpe os til at skinne og skabe kontraster i tonen, med disse teknikker til at få en fornemmelse af større volumen. En anden måde at lege med dit hår og ændre hendes udseende, er at vælge at tilføje tiaras, bands, kroner, spænder&# 8230; Selv hvis du tager en lang bob kan gøre en lille hestehale eller fletninger. Til dit udseende tilføjer et pandebånd med glitter eller rhinestones spænder. Slips er også en meget smart løsning. For et bryllup engagement bob hår glat eller med bølger og en krone af blomster, meget fashionable.

For dem, der ønsker at blive inspireret af stjernerne kan du tage et kig på den ser ud i Rihanna, Victoria Beckham, Katie Holmes, Emma Watson og Drew Barrymore&# 8230; de er sande fans af denne form for hår og har slidt mere end én gang på den røde løber.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة