Vandtæt makeup: Produkter testet for Ducking

Ligesom at gå til stranden eller poolen makeup? Hvis du er en flirtende kvinde, vi forestiller os, at det vil. Men vil du støder på et problem: uforeneligheden af ​​makeup vand. For disse tilfælde, den ideelle er at følge op med en vandtæt makeup til stranden og poolen, kort sagt, en vandtæt makeup. Hvis du ønsker at opdage Hvad er de bedste produkter vandtæt, Gå ikke glip af lønningslisten bevis makeups dips, at vi har forberedt.

På markedet er der talrige vandtæt makeup mærker såsom Sephora vandtæt makeup, L'Oreal vandtæt makeup eller altid effektiv Mercadona vandtæt makeup. Men de er ikke de eneste produkter, som du kan finde. Så sørger vi for at introducere nogle af de skønhedsprodukter egnet til vand mere effektiv og frem for alt, vandtæt makeup billigere.

vandtæt makeup

  • Flydende eyeliner Urban Decay. Denne eyeliner er i flydende form med en applikator fin børste til nem anvendelse. Når slaget tørres, forbliver intakt på huden. Hvis du går galt råde dig til at redigere hurtigt, da når den er tørret, kan du kun fjerne med makeup remover. Pris: 18 euro.
  • Vandtæt Topcoat af Catrice. Dette produkt udgør revolutionerende identitet som magten til at vende alle mærker af mask sædvanlige faner på produkt egnet til dykning i vandet. For kun 4,99 euro kan du konvertere en vandfast mascara på.
  • Aque Rouge Make Up For Ever. Her er et vandfast læbestift og langtidsholdbare. Print dine læber en intens farve. Ved ansøgning, skal du søge, først, farve, præsenteres i mat og flydende form. Så er du nødt til at anvende den fixer, som udskriver dine læber en vinyl finish og vedligeholder farve intensitet. Det kan blive din for 25.90 euro. Allerede Vælg blandt de dusin nuancer!
  • Stylo Yeux Vandtæt Chanel. Den prestigefyldte franske firma præsenterer et øje blyant, der forbliver intakt i løbet af dagen. Det kommer i en intens turkis blå, en af ​​de stjerne farver af sæsonen. Dens pris er 24,50 euro.
  • Vandtæt øjenskygge Stjerne Sephora Eye. på linje Sephora vandtæt makeup Det er denne øjenskygge, der gør dobbelt told, da du også kan bruge det som eyeliner gel. Dens konsistens gør stjerne Vandtæt Eye i øjenskygge let at anvende. Du kan vælge mellem fire forskellige farver. Har din pris? Kun 10,90 euro.
  • Blusher Vandtæt Charge. Du kan vælge mellem tre farver, der passer enhver hud. Formlen for denne blush er meget modstandsdygtig over for vand og sved derfor ikke nødvendigt at genanvende et par timer senere. Dens pris er 26 euro
  • .

Efter at kende de bedste produkter, gå ikke glip af, hvad der er den mest hensigtsmæssige stil for makeup, når du går til stranden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 32 =


Content Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo