Krøllet Hår Trends Hår klippe skalering [FOTOS]

Curly frisurer skalering: haircuts Trends for 2013. Vil du gerne vise et nyt udseende? Tendenser i frisurer ændre sig fra år til år. Og netop da præsenterer vi de krøllede frisurer paraderede. Uanset, frisure luzcas, lang, kort eller mellemlang hårtørrer, find din stil i følgende krøllede frisurer skala, at vi har forberedt. Pas godt note og turde at give et nyt udseende til dit hår!

Træt af at kæmpe med din krøllet hår? Måske du har prøvet forskellige stilarter, skærer kort krøllet hår, krøllet hår med pandehår, uden ham&# 8230; Hvis du ikke har encontraro din stil, stille, og så præsenterer vi løsningen: Skaleret krøllede frisurer. Denne stil kan du holde ud dine mest uregerlige krøller, udskrive mere mobil og naturlighed dem og også styre lydstyrken. Tendenser krøllede frisurer 2013 De har mange nye funktioner, men bringe en af ​​hovedpersonerne hår nedskæringer forskudt. Med hensyn til de længder, at disse nyheder for dette år præsenterede ikke plads til alle stilarter: langt hår, kort hår og, frem for alt, at bob er mest opmærksomhed monopoliserer.

Vi advarer om, at disse luzcáis en krøllet bob cut resultat paraderede hår kan pege i to retninger: en fremragende resultat eller en forfærdelig effekt. Ingen halve løsninger. Dette er vigtigt for at undgå de samme og geometriske udskæringer. Lean, i dette tilfælde skroget stil. Vi rådgiver dig, med dit krøllede hår klippe bob, satse på nedskæringer, der giver dig mulighed for at kombinere forskellige længder.

Curly haircut garçon effekt

Et godt snit krøllet hår kan være meget let at håndtere eller på anden måde, kan blive din primære mareridt. For at sikre, at du ikke fortryder dit hår klippe, især hvis du ønsker at gøre for at rense det op for skader forårsaget af havet og solen, kan du satse på, at hvert enkelt nisse nedskæringer. Hvis du anser dig selv en dristig kvinde kan prøve et snit garçon stil og dekorere toppen med en højderyg i den reneste punk stil.

Curly frisurer for kvinder med runde ansigt, skærer hår krøllede kvinders lange ansigt, lange krøllede hår nedskæringer, bob eller kort. Disse og mange andre stilarter mere er tendenser skalering krøllede frisurer for 2013.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 12


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme