Hvordan til at dække tatoveringer med makeup

Har du nogensinde spekuleret hvordan de skal dække tatoveringer med makeup? Vi anbefaler nogle tips til at skjule dine tatoveringer med makeup med henblik på en tid, hvor du ikke ønsker eller ikke kan bære dem. Tatoveringer er ofte en meget personlig og som regel ikke nødvendigt at dække dem emne, men hvis du nogensinde ser i at ramme i sindet er der nogle tricks, så du kan dække dine tatoveringer med make up.

Cover tatoveringer

Tatoveringer er et meget personligt valg. Tatoveringer er der, fordi vi har besluttet det, men nogle gange kan vi omvende eller blot behovet for at dække dem. Hvis du ønsker at fjerne tatoveringen permanent skal du ty til laser, eller lave et nyt design over den gamle tatovering.

Først bør du rense tatovering området med en mild tonic, med micellar vand eller vand og mild sæbe. Du skal lade tørre området.

2. Påfør en concealer

Derefter anvende en korrektion på tatovering og blande væk med en makeup svamp. huske på, at du bør aldrig sætte en frisk tatovering med makeup.

3. Base makeup til at dække op tatovering

Dette trin er den vigtigste proces: makeup ansøgning. Nogle mennesker vælger en spray eller aerosol makeup, men vi anbefaler, at du satse på en flydende foundation og er mere tilbøjelige til at have den slags produkt derhjemme. Påfør base på tatovering med en børste eller svamp fingre (som du overhovedet lettere). Blend godt til at dække tatoveringen. Makeup skal smelte med din hud tone.

4. Grundlag for makeup til at dække tatoveringer

Det er meget vigtigt at vælge egnet base makeup til at dække en tatovering. Der er mange typer af baser at vælge imellem, men for at dække en tatovering, du skal bruge en base aerosol eller en flydende base, men de skal altid har høj eller meget høj dækning.

Du kan også bruge korporlig baser eller teatralsk makeup, da de normalt har en meget høj dækning. En anden mulighed er at satse på fonde specielt skabt til at dække tatoveringer. Der er forskellige firmaer og baser, der er nævnt det som Dermacol Make-Up Cover, udgør pack af Signature Tatovering Camo, Total Body Vichy Dermablend 16h og baser Covermark høj dækning.

5. Anvend transparent pudder

anvendelser pulvere gennemskinnelige at forsegle makeup på tatovering og giver en mat finish på huden. Påfør pulver med en børste egnet til dette. Og du har din tatovering dækket!

6. Anbefalinger

Nogle mennesker tilføje nogle hårspray hår på den overdækkede tatovering. Lak gør nikker dækning og forhindrer makeup er ryddet. Også det gør make up tørre hurtigere. Hvis du ikke tør at bruge hårspray kan erstattes af et fiksativ spray makeup. En anden mulighed for Dæk tatovering sker med en bronzer airbrush, men tatoveringen skal være små og lette farver. Du kan bruge en hjemmelavet spray eller gå til din skønhedssalon.

Endelig skal du huske fjerne makeup dække tatoveringen med en bifasisk udrensning eller skure olie. Disse produkter trække og bedre fjerner makeup høj dækning. Nogle mennesker tilføje en fugtighedscreme for at nære og dulme området.

Nu hvor du ved hvordan de skal dække dine tatoveringer med makeup, kan du også være interesseret i: Hjem Midlertidige Tatoveringer: Tutorial trin for trin og i armhulen Tatoveringer: De tatovering mode armhulerne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 91


Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico رمز الريشة