Tatovering fregner er den nye trend

Fregner er blevet forstået i lang tid som en ufuldkommenhed, der havde et par kvinder, især dem med meget bleg hud. Det er netop den hvidhed af hendes ansigt fremhæve hvad, genererer fejlagtige tankegang, at ansigtet skal være helt ensartet. Langt fra denne mentalitet i dag har omkring 360 grader til begrebet fregner, hvilket gør dem en reel revolution, opmuntre de heldige at anvende makeup til at fremhæve hendes fregner og opmuntrende kvinder, der ikke har dem ønsker at få dem. Vi fortæller dig alt om ny tendens: tattoo fregner.

tatovering fregner

Ideen med tatovering i ansigtet er ikke ny. Vi har tidligere set micropigmentation af bryn eller læber blev populær for en fejlfri ansigt uden at bruge makeup, men hvis et par år siden ville de have sagt, at vi ville ende med at ville integrere vores ansigt fregner vi ville meget overrasket.

Sammenlignet med andre lignende tendenser skønhed, tatoveringer fregner omkring 200 euro, så de ikke er ekstremt dyrt, når man tænker på den så naturlig, munter og livlig effekt vi får.

Hvis du planlægger at få en tatovering fregner, den første ting du skal vide er, at ved første effekten er meget mærkbar, så de vil skille sig ud i høj grad. Men du behøver ikke lide!, Blæk gradvist vil blive udfaset og vil have en langt mere naturligt look. Det er klart, efterhånden Iran fading stigende til at forsvinde, en proces der tager ca. 2 år. Hvis du ønsker at reducere kun du nødt til at anvende nogle hjemmelavede creme for at reducere fregner.

Selvfølgelig er denne tendens ikke udelukkende rettet mod folk, der ikke har fregner, men de kvinder, der allerede har det kan hjælpe til at give et twist til hans ansigt eller for at regulere sammensætningen, som allerede besidder.

Og dig, behøver du tør prøve?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron