De øverste 20 skønhedssaloner i Spanien

De øverste 20 skønhedssaloner i Spanien. At finde den rigtige skønhed center sommetider er ikke så let. Der er mange centre, der tilbyder forskellige teknikker, behandlinger, produkter&# 8230; For at finde din skønhedssalon, skal du måske prøve et par stykker. Stedet skal være behageligt, effektivt og venligt personale, tilstrækkelig og tilfredsstillende behandlinger. Har lettere at søge det perfekte sted i EllaHoy vi har valgt de bedste saloner i Spanien. Gå ikke glip af det!

 1. Nenha er en salon med speciale i negle, manicure, nail art&# 8230; Deres behandling og faciliteter er perfekte. I c / Jorge Juan, 64, Madrid
 2. Det mylittlemomó Det er en meget ejendommelig skønhed center og en fin design. De udfører manicure, pedicure, skønhedsbehandlinger, skønhed parter&# 8230; I c / Villanueva 21, Madrid.
 3. Carmen Navarro Det er den æstetiske centrum af den berømte. Mere end 40 års støtte dens arbejde. I centrum finder du det nyeste inden for æstetik og skønhedsbehandlinger. De har endda deres egen linje af kosmetik. Calle José Ortega y Gasset, 23, Madrid
 4. Maribel Yebenes er en anden stor kosmetologer i vores land. I et rum på over 1.000 m2 plads kan du nyde de bedste behandlinger og den mest avancerede æstetiske medicin. Paseo de la Habana, 14, Madrid.
 5. The Beauty Concept Det er et center for æstetik og skønhed medicin. Det har flere centre i Madrid og tilbyder det ultimative inden for æstetiske behandlinger, ernæring, alternativ medicin&# 8230; I Calle de Chile 10
 6. Behandlinger Felicidad Carrera, dette center har mere end 30 år bag. De har erfaring i diagnosticering, seriøsitet og stringens i behandlinger, den bedste teknologi, dokumenterede resultater og luksus detaljer. Calle de Castelló, 67, Madrid.
 7. Æstetisk Centre Germaine Goya er en skønhedssalon akkrediterede og godkendte Germaine de Capuccini Premium Sorisa sæler absolut kvalitet. C / Alcantara, 10, Madrid.
 8. Oxigen er en skønhed center, der virker for hver kunde individuelt, dvs problemet med enkelte analyseres og effektiv behandling foreslås. C / Bori i Fontestà, 14, Barcelona.
 9. i Benestar De bærer mere end femten år forsker i pleje af kroppen. De tilbyder en global service med den nyeste teknologi. De har flere centre i Barcelona, ​​for eksempel i Travessera de Gràcia, 69, Barcelona.
 10. i Skønhedssaloner María Padilla Du har de bedste foryngende behandlinger, ansigtet og kroppen af ​​Barcelona. De har også et højt kvalificeret team. C / Balmes 130 Ent. 1. Barcelona (selvom de har flere centre i Barcelona)
 11. Hvis du vil have et søm specialist center i Barcelona, ​​bet Skønhed Nail. Specialister gel negle og permanent emalje. Carrer Aribau, 272, Barcelona.
 12. Bali Spirit Spa Det er den ideelle centrum for en oplevelse af absolut afslapning skønhed. Udfør massage, skønhedsbehandlinger af alle slags og har en spa. Carrer Aribau, 59, Barcelona.
 13. i Carmen Sarmiento De sigter mod at forbedre det æstetiske udseende, der fremhæver skønheden i hver kvinde, hver mand, naturligt og uden kunstgreb. Calle Marqués de Paradas, 37, Sevilla.
 14. Naturbell Det er et sundheds- og skønhedscenter, hvor du finder alle former for apparater og teknikker til pleje af dit helbred og skønhed. Gran Plaza, 2 · 2ºB, Sevilla.
 15. den Æstetisk Mariche Correcher Det har over 40 års erfaring inden for skønhed. Skønhedsbehandlinger udført med prestigefyldte mærker og har de bedste hænder til at få det resultat, du har brug for. Gran Vía Marqués del Turia, 20, 1, 1, 46005 Valencia
 16. Le Parisien Nails Bar Valencia Det er en specialiseret søm center, men også i skønhedsbehandlinger af alle slags. Du vil elske den lokale og æstetik det. Plaza i den spanske Legion nº12 Bajo, 46010, Valencia.
 17. Nasei Det er et ideelt centrum for fans af bio naturlige skønhedsprodukter og skønhed. Eco sælge deres egne produkter. En fornøjelse. Særlig Indautxu Street, 2, 48011 Bilbao, Bizkaia
 18. Siden 1995 Arpel Det tilbyder sine kunder de bedste produkter og kosmetiske teknikker til krop og ansigtspleje. Av. Tenor Fleta, 58 Zaragoza.
 19. i Glam Beauty Clinic du er specialiseret i søm, ernæring, ansigtsbehandlinger og voksning. C / Juan Flórez, Nr 83 Corunna.
 20. Hebe L'Essencia Det er et center, der går ind for kosmetiske behandlinger og mere naturlige produkter. Det arrangerer også workshops for at skabe dine egne kosmetik. C / Dr. Just # 40 Alicante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron