Fjernelse af grå hår: 5 naturmedicin

Grå hår er uskøn problem kompleks tusindvis af kvinder hver dag. Vil du gerne slutte dem en gang for alle? Så gå ikke glip af disse 5 naturlige midler til at fjerne grå hår.

Årsager til grå hår

Grå hår, og især for tidligt, ofte opstå af to hovedårsager.

  • arvelighed. Arvelighed er direkte involveret i den tidlige debut af grå hår, men ikke den eneste faktor til at overveje, når at finde ud af, hvad påvirker tabet af hår pigmentering. Fødevarer er nøglen til sundhed i vores hår, ikke kun for at holde det stærkt, men for at forhindre misfarvning.
  • Kobbermangel eller iod. Kobber mangel eller jod kan være bag den første grå hår. Mangel på kobber accelererer tabet af hårfarve. Ud over kost ærter, nødder, svampe, fuldkorn, avocado eller bælgfrugter. Hvis problemet er mangel på jod -debilita roden af ​​hendes hår, det øger forbruget af fisk, skaldyr og skaldyr. Den snus og alkohol kan også fremskynde debut af grå hår.

Hvad kan vi gøre mod den grå?

Udseendet af grå hår kan være forsinket især når grånende hår vises i en tidlig alder -en 20, for eksempel, og kan også dækkes med konventionelle farvestoffer. Dog kan hyppig brug resultere i nogle bivirkninger som hår svækkelse, dehydrering, irritation af hovedbunden eller endda skæl, især hvis det drejer sig farvninger med hydrogenperoxid og ammoniak

Som erstatning for disse farvestoffer, foreslår vi 5 naturlige midler til at blive mørkere grå hår.

naturlige midler til at fjerne den grå

  1. Salvia. Specielt velegnet til hår brun. Sage er en plante med mange egenskaber og applikationer, herunder at fjerne de første grå hår. For at gøre dette, bruger vi en infusion af salvie og sort te skyl håret efter vask. Til fremstilling af infusionen, bland 20 gram per plante og lav varme, kog dem i en pint af destilleret vand.
  2. Romero. For mørkere hår. En infusion af rosmarin (fire spiseskefulde blandet i en pint af vand) hjælper med at dække grå hår i mørkere hår. Derudover rosmarin også det bidrager til at styrke hår rødder. For bedre anvendelse, brug en diffuser med spray og spray alle hår infusion. Naturligvis med tiden, vil håret gå mørke.
  3. Gurkemeje og kamille. For blond eller brunt hår. En infusion vil bringe til vores hår en smuk gylden højdepunkter at skjule grå. Bland fire spiseskefulde kamille i en pint af vand. Når filtreret, bruger vi infusion at skylle håret efter vask. Til honning tone, bruger vi to spiseskefulde gurkemeje pulver, og blandingen afklaret hår.
  4. Henna. Henna anbefales især til at dække grå i hans rødbrun hår. Kapillær blanding pakke henna pulver-som man kan købe i herbolarios- med en infusion af te og rød lidt olivenolie til en pasta. Vi anvender på hår og lad den virke mellem to og fire timer. Derefter skylles.
  5. Avocado, kokosolie og arganolie. Tre allierede til at fugter håret. Med disse ingredienser kan vi forberede en maske. Med avocado og kokosolie eller Argan få fugter tørt hår. For at maksimere effekten, der dækker håret med et varmt håndklæde og lad stå i 20 minutter. Hvis fedtet hår, påføres hår jojobaolie, en væske, fugtgivende voks. Lad virke i 20 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 66 =