Naturlige Læber: Læbestift nøgen til alle hudtyper [FOTOS]

nude læber: nøgen læbestift til alle hudtyper. Sommer makeup tendenser satser på et ansigt af naturlig, frisk og ren. For at opnå dette aspekt, vi har brug for frem for alt at have en sund og plejet hud, makeup gør resten. Nude farve læbestift er en tendens sæson efter sæson vender tilbage til vores forfængelighed. at vælge en nøgen læbe skal tage hensyn til vores hud tone, så giver vi dig nogle tips til at vælge den rigtige læbestift.

Når vi har valgt en nøgen læbe blyant er det fordi vi har valgt to typer af makeup: en, der fremhæver vores øjne og en anden 100% naturlig. Hvis du laver op på vores øjne med stærke skygger, i lyse farver og mørke toner, og fokusere al opmærksomhed på øjnene, så bør undervurderes læben makeup. at gøre dette nude læbestifter er perfekte. Hvis vores øjne fyldes op på stil smokey eyes, bør vores læber være i en roligere tone, ligesom den nøgen. Hvis du satser på en meget naturlig makeup, både i ansigtet og øjnene gå i sober og enkle toner. Lips makeup farver vil også gøre eller støvet, med dem vi får en meget naturlig og frisk makeup.

Hvis du ikke har huden på en mellemliggende tone læbestifter engagement i Moca / nude farve med gyldne nuancer og roser. For at give nogle definition på læberne tilføjer en glans til at afslutte udseendet.

Hvis du har mørk hud:

Du bør se lidt lysere end din hud tone og en lys overflade læbestift. Nude toner med strejf af bronze og brun er ideelle for dig. Hvis din hud er lys brun, engagement nøgenbilleder med antydninger af karamel-farvede eller lyserøde accenter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 38


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة