Makeup Trends forår / sommer 2016: blå øjenskygger [FOTOS]

Makeup Trends forår / sommer 2016: blå øjenskygger. Det er tid til at udforske de makeup tendenser for forår / sommer 2016. Der er mange tendenser for den nye sæson, og en af ​​dem er nuancer af blå øjne. Det vigtige ved denne tendens er at lære at &# 8220; maleri&8221; øjne med denne type af skygger. Der er skygger i himmelblå, mørkeblå, midnatsblå, turkis, kobolt&# 8230; mat finish eller gloss. Uendelige muligheder at vælge imellem, gå ikke glip af det!

Cobalt, Cerulean, navy, Det er tre af de blå nuancer, der indgår i den øjenskygge moderne at bære for næste forår / sommer 2016. At vælge den perfekte nuance af blå er et spørgsmål om holde forsøger forskellige nuancer, indtil du finder den ene for dig. Anyway, blå er en farve, der er stort set alle hudtyper, hår farver, stilarter&# 8230; Nuancer af blå øjne kan gå alene eller sammen med andre toner af samme farve for at skabe en røget øje eller en kat øje, perfekt til særlige lejligheder eller til aften makeup. De blå øjenskygger er en perfekt erstatning for nuancer af grå og sort (især for aftenen ser). For en make-over dagen eller til at give højdepunkter, brug lysere nuancer af blå og krikand, pastel blå, blå-grå&# 8230; For at give endnu mere lys ind i øjet, en øjenskygge tilføjer glans til den indre øjenkrog.

Cressida er indigo blå Make Up For Ever, en øjenskygge ultra-pigmenterede perfekt til at skabe en intens og professionelt færdige udseende, et samarbejde mellem Sephora og Pantone Universe foreslår en palet af nuancer på blå ocean ringetoner Moderne Akvareller Eyes Palette. Denne palet tager en masse farvede skygger og højlys, herunder blå akvarel overflade, perfekt til at skabe en delikat og elegant look. Den Duo Eyeshadow Desert of Teasal & Andre historier bringer skygger og gamle blå glød / lyserøde sand inspireret af ørkenen. intense pigmenter minder om fløjl i paletten Dior Carré Bleu. En ideel skygge for en perfekt røgfyldte øjne, eller hvis de anvendes enkeltvis, for glat og diset finish. For at fuldende øjenmakeup med blå skygger, kan du bruge en eyeliner eller eyeliner blå som blå Party Terry eller Big Blu 3 linje Chubby Stick For Eyes Clinique. De er praktiske blyanter til at bruge og giver mere farve og intensitet til vores øjne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 55 =


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico