falske øjenbryn: hvad de er, og nogle nøgler bruger

Udviklinger og innovationer inden for æstetik aldrig ophøre med at forbløffe. Og vi ikke længere kun henvise til nye behandlinger eller det boom af koreanske kosmetik, men også de genudgivelser af produkter, som allerede eksisterede med nogle bemærkelsesværdige forbedringer. Den seneste nyskabelse kommer fra meget falske øjenbryn. Stadig, du ikke kender? vi fortæller hvad de er og vi give nogle brug tasterne.

Hvad er falske øjenbryn?

den falske øjenbryn o 'øjenbryn parykker'Er nogle plastre, der simulerer en rigtig øjenbryn. Dette er en traditionel løsning for øjenbryn tyndt. Nogle af de vigtigste funktioner er:

  • De er selvklæbende og stukket med en bestemt lim, hvilket gør dem nemme at placere.
  • En part efterligner naturlige hår og den anden del er belagt med en transparent film til en bedre tætning. Du kan også vælge tonen hår, så andre mennesker ikke opfatter, at de ikke er naturlige.
  • Det er ikke i strid med noget produkt, så du kan holde på makeup og desmaquillándote normalt.

Hvem er de falske øjenbryn?

Alle kan drage fordel af de fordele, falske øjenbryn, men er specielt rettet mod kvinder med øjenbryn tyndt befolket. Faktisk bliver en hurtig, effektiv og fare-fri løsning kan bruges af dem, der ikke klart på én microblading gjort eller tatoveret øjenbryn. Men hvis du ønsker at fortætte en tynd øjenbryn også de anvendes til at ligne øjenbryn XXL Cara Delevingne.

Hvor længe gør de 'øjenbryn parykker'?

Holdbarheden af ​​falske øjenbryn er meget variabel afhængigt af produktet og brandet, men det er normalt, at i det mindste sidste par dage. Den positive del er, at du genbruges mange gange du vil i et helt år, forudsat at det er i god stand.

Ved hjælp af falske øjenbryn?

  1. Påfør lim. Når du køber de vil kontrollere 'øjenbryn parykker' i kassen er en speciel lim, det er, at dens gennemførelse er meget lig falske øjenvipper. Påfør lidt lim på bredden sagde til senere, rette dem ordentligt.
  2. Vente 20 sekunder. Dette trin kan betragtes som frivillig, men vi anbefaler du overveje det. Ved anvendelse af lim vente 20 sekunder før rammer falske øjenbryn, siden tiltrædelsen vil være højere.
  3. korrekt placeret øjenbryn. Sæt omhyggeligt og arrangere dem falske øjenbryn til at matche orienteringen af ​​dine rigtige øjenbryn. Selvfølgelig huske på, at skulle holde sig til huden og ikke håret.
  4. Færdiggør detaljerne. Hvis du mener, at du har brugt falske øjenbryn ikke tilpasse sig godt til den måde, du ønsker, vil du kun nødt til at skære de dele, som du føler unødvendige eller overskud. Med dette, vil du være sikker på at vise karakter og personlighed, du leder efter med al den ro. De vil se helt ægte!

Hvad synes du om denne artikel? Vi anbefaler, at du også tage et kig på fjerede øjenbryn, øjenbryn dragen og dette trick med sæbe til at bære tykke øjenbryn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 29


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron