10 modetrends for forår / sommer 2016 du skal følge [FOTOS]

10 modetrends for forår / sommer 2016 du skal følge. Er det muligt at købe de nye modetrends til forår / sommer 2016 nu? Svaret er afgjort ja, men for at opnå dette må vi nøje vælge, hvad tøj og tilbehør, der bedst afspejler kommende tendenser er. Så vil vi se, hvad der er de vigtigste tendenser for den kommende sæson er.

En af de tendenser, vi har set på catwalken flere Det er stempling Check. Kontrollen er den samme som checken mønster, selv om dette print er relateret til vinteren, især til brug for skotskternet, for forår / sommer 2016 fejer. Selvfølgelig har vi ikke kun henvise til at udskrive plaider, men enhver form for print malerier, fra klassisk til moderne. Den sølvfarvede Det har været en af ​​de hot tendens denne vinter 2016, men også i forårssæsonen. Kort sagt, ser det ud til, at vi gerne skinne, men de tendenser viser os, at skal være sølv og blændende tøj med futuristisk udseende. Blandt højdepunkterne i den nye sæson, fremhæve vi en smuk Gucci bombefly jakke stil.

Sikkert du ved, at culotte bukser De er generel tendens. Hvis du ikke har nogen model i din garderobe er det tid du køber en. Til forår / sommer 2016 er der masser af modeller at vælge imellem, både billige virksomheder som luksus. Som for det tilbehør, der triumfere næste sæson, er lommetørklæde. Sats på en bandana stil, som havde i 90'erne Ja, du kombinere og bringe på en original måde: et armbånd, bælte, hår&# 8230; I foråret kan du stadig køligt, så modebrands også tænke på en sweater trend. Hvis du ønsker at være den mest fashionable sted, vælger En særlig enkel sweater og rent snit, med lange ærmer og rund hals og lige. Det kan være glat eller diskret prægning, såsom striber. Med hensyn til de jeans er tilbage mager stil. Sats på en model justeret og brudt. Denne type jeans kan kombinere ovenstående med mange dele. En grundlæggende.

Ligesom hvert forår, blomsterne kommer tilbage og denne gang blomsterprint De kommer til at dominere vores klædeskabe. Eller i det mindste bør det være. Kjoler, bluser, jakker bombefly, nederdele, skjorter&# 8230; De klæder med smukke blomster print. Blandt de nye modetrends til forår / sommer 2016 højdepunkt den 70'erne stil, men med toner mod. For at opnå dette skal du bruge en lige og lange bukser til anklen. Denne type bukser har fejet landingsbanerne. Hvis du er af dem, der foretrækker at bære en nederdel og gå til mode, kan du ikke hjælpe, men købe en plisseret skørt og pastelfarver. Sats på en model i rosenkvarts eller sindsro blå, modefarver. Sidst men ikke mindst, fremhæver vi tilbagelevering af tweed jakker. Takket være Chanel igen blive trend. Vælg korte og friske og energiske farver som gul og rød modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo