Sko Forår / Sommer 2016: de 10 tendenser, du vil elske


  Sko Forår / Sommer 2016: de 10 tendenser, du vil elske. Vil du vide, hvad sko tendens til forår / sommer 2016? Her er 10 tendenser i form af sko, bør du overveje. Der er nye modeller af fodtøj og &# 8220; beens&8221; De går aldrig af mode. Oplev med os den 10 sko tendens, der skal have i din garderobe denne sæson.

  1. sneakers

  kondisko De var tendensen denne vinter 2016 og vil fortsætte med at spille en fremtrædende rolle kommende måneder. Der har været mange forslag shoes af modemærker på catwalken. Der er helt hvide sko, minimalistisk, mønstret, farve blok, med metalliske finish&# 8230;

  2. Bloker Heels Sko og sandaler

  The Block Heel, er sko med en bred og chunky hæl. Denne type hæle er perfekte til foråret og sommeren. De er meget mere komfortabel end sko med stilethæl hæl. Forskellige modemærker har satset på dem, ligesom Ralph Lauren med træ hæl og laklæder modeller med smal spids spænder og Christian Dior.

  3. Sko frynsede

  frynser denne sæson er stadig meget moderne. Blandt de mest interessante forslag har højhælede sandaler med turkis frynsede Marissa Webb eller en model i sort frynsede Jason Wu. Denne type sandaler er perfekte til at tilføje et trendy touch til dit look.

  4. Sandaler snøre

  Sko med stropper binde eller snøre er alle et must have denne sæson. Disse typer af modeller kan bæres både dag og nat, for den dag vælge en flad model og nat med hæle. Vi elsker Chloé og Balmain-modeller.

  5. Mules

  Muls eller såkaldte sabots, dvs. sko med hæl opdaget, vil være en stor tendens til næste sæson. Gucci, for eksempel, foreslår en model i sort med perler og hæle Hugo Boss, nogle muldyr i pink nøgen med naturtræ hæl.

  6. Sko i sølv

  Metalliske farver er generelle tendens i både tøj og tilbehør. Den metalliske farve er hovedperson i sæsonen sølvet. Chanel foreslår sølv sko med blonder og transparenter og Givenchy, tyder en smal spids muldyr med charme og futuristisk.

  7. Sko kæde

  En anden tilbagevendende tema i de nye mode kollektioner er kæder. Forskellige virksomheder har valgt at bære deres skomodeller detaljering nøgleringe og altid sporty chic. Disse typer af modeller er til stede i samlinger af Alexander Wang og Burberry.

  8. sko med hæle gennemsigtige

  Transparenter i hæle og kiler sandaler og sko er en konstant i samlinger foråret / sommeren 2016. Der er mange mærker, der har valgt PVC-plast til deres nye kreationer. Som det er tilfældet med Monique Lhuillier, hvilket skaber en storslået guld-farvede sandaler med gennemsigtig hæl og Dolce & Gabbana, hvilket gør Mary Jane sko fuld af gennemsigtig plast og dekoreret med blomster applikationer.

  9. West gammeldags sko

  Cowboy støvler De har været meget på mode denne vinter 2016 og sommer, stil sko &# 8220; Old West&8221; De har hærgede på catwalken. De er excentrisk, men elegant og altid med et moderne touch-modeller. De fleste glamourøse modeller er givet på Marc Jacobs eller Loewe.

  10. Sko med sokker

  Ganske ofte er der tendenser, der ikke er overbevist om dette er tilfældet strømper med sko eller sandaler. Til foråret eller sommeren er slet ikke behageligt at bære strømper, men firmaer som Dolce&Gabbana og Mary Katrantzou har valgt det.

  Er du overbevist af denne tendens?


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  86 + = 87


  Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة