Sko efterår / vinter 2015-2016: 10 Trends skal have


  Sko efterår / vinter 2015-2016: 10 Trends skal have Vi har her nogle af de modetrends i form af sko til efterår / vinter 2015-2016 store modemærker. Vi foreslår 10 Trends til at komme på dine fødder næste sæson. Smykker sko, støvler, støvler med frynser, sokker med sandaler&# 8230; og mange flere forslag. Oplev med os alle tendenser for de kommende måneder negle.

  1. cuissardes Støvler

  Høje støvler, også kaldet cuissarders, er uden tvivl en af ​​de store tendenser for næste vinter. Denne type af støvler, der overstiger knæet gentages i de nye kollektioner for efterår / vinter 2015-2016, som foreslået af os Giuseppe Zanotti.

  frynsede støvler

  Frynsede sko er en af ​​de tendenser denne sommer, men hans regeringstid fortsætter i løbet af efteråret og vinteren. Blandt de mærker, der er bukket under for disse sko er Burberry og Rebecca Minkoff. De modeller, der er triumferer frynsede støvler.

  kitten hæle

  Også kendt som midi hæl, De er perfekte til dem, der ikke støtter meget høje hæle sko. De er elegante og denne sæson er igen højaktuelt. Udvalgte modeller i basale farver til at matche dig med alt.

  Sko med bånd / romersk

  gladiator sandaler De er farve trend denne sæson, men er tilbage på mode dette efterår / vinter 2015-2016. De er sko eller lace-up gladiator stil / cross strimler fastgjort til benet eller ankel, kan være nogle dansere, flade sko eller støvler.

  Hår Sko

  Sko, støvler og sko med hæle maskulin stil De er dækket med hår. Disse sko er blevet set i forskellige mode kollektioner, der er alene egnet til de mest dristige. Kombiner denne form for sko med diskret tøj.

  Sandaler med sokker

  Sokker med sandaler altid været forbundet med turister og blev betragtet som en rædsel, men tingene har ændret sig. På catwalken vi har set spektakulære sandaler med uld sokker i mørke toner. Hvis du ønsker at give en mere preppy look gennembrudte strømper bet.

  juvel sko

  Luksus sko overdådige smykker De er det perfekte valg for dem, der ønsker at forbedre deres udseende med en meget raffineret og barok fodtøj. Vi bemærker, blandt de smukkeste modeller, Kate Spade og Dolce & Gabbana. Denne type juvel sko er perfekte til ferie outfits.

  sportssko

  de sneakers stadig meget moderne og er en del af mange nye mode kollektioner. I Stella McCartney tilbyder vi en bred vifte af sportsgrene meget tendens. Det kan du tage et kig til sport og arbejde.

  Velvet sko

  Velvet sko var en af ​​de vigtigste tendenser i sidste efterår / vinter 2014-2015 og er blandt de største tendenser for næste vinter. Pumper, støvler og er dækket med blød velour, fx forslag til mærker som Emilio Pucci og Dolce & Gabbana.

  Latex støvler

  Latex er et materiale, der kræver lidt opmærksomhed og det understreger de måder rundt, i dette tilfælde ben og fødder. Der er mange mærker, der har indført i deres samlinger, der udelukkende støvler og latex, fås i livlige farver eller nøgen.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  58 − 54 =


  Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico