Hvordan til at klæde om nytårsaften: stilfulde udseende [Fotos]

Stadig ikke har besluttet, hvad den ser, der vil skinne den 31. december? Du har masser af muligheder: en maxi kjole, en dragt, en draperet nederdel, en kjole med glitter&# 8230; Du skal vælge det tøj, der bedst gå til din stil. Du skal også huske på, hvilken type parti, at du går til at vælge det tøj korrekt. Ikke det samme nytårsaften fest i et hus, der en galla. Her er show de bedste udseende for dig at se perfekt denne nytårsaften, noter, der er meget nemt at kopiere.

Ser til nytårsaften: Den bedste forslag

Nytårsaften er en aften for at have det sjovt, til at afskedige året med glamour og hilser den nye raring. Det er en særlig lejlighed, også du nødt til at klæde anderledes. Modemærker lancere særlige kollektioner til julefrokost, hvor du kan finde næsten enhver vare, du søger. Nytårsaften kan du frigøre din fantasi og vælge en original ligne en kjole med glimmer, en dragt af fløjl eller blonde jumpsuit. Gå ikke glip af, de tre centrale udseende, som vi foreslår for disse helligdage; Også i vores galleri vil du se en masse ideer at klæde sig i stil denne nytårsaften.

For at fuldende udseendet tilføje en tynd strømper i sort ognogle saloner sort laklæder Mary Jane. Hvis du ikke vil bruge nogen kulde kan du kombinere kjolen med en blazer eller bolero penne er det perfekte sted at afslutte denne nytårsaften kig touch. Med hensyn til den tilbehør, altid huske, at mindre er mere. Læn ikke dit outfit med et attraktivt udseende armbånd eller vedhæng og har den glitter og glamour, du behøver.

Kig nytårsaften med maxi kjole

lange kjoler De er meget attraktive og er ideelle til en sidste år Gala. Denne sæson bly underkjole stil kjoler. Denne type kjoler er minimalistisk stil og med et strejf af halvfemserne. Bet for at bære maxi V-hals, tynde stropper, i et silkestof, hullede hånd drev side og pastel lyserød signatur Missselfridge. Du vil ikke gå ubemærket hen.

For at fremhæve din skønhed og elegance kjole du kan bære en juvel tendens. I dette tilfælde anbefaler vi, at du medbringer en chocker halskæde rhinestones, der vil kombinere perfekt med dit outfit. Hvis du endelig, du dekanteres for maxi kjole, vi råde dig til at indtaste et strejf af gnistre til dine sko. I dette tilfælde skal du vælge en strappy sandaler i pink glitter høj og bred hæl i to toner glitter.

Nytårsaften Look bukser

Med et look med bukser du kan streame en afslappet og raffineret billede. Et velovervejet valg af tekstur vil bidrage til at gøre dragten mere attraktiv. Derfor anbefaler vi, at du dekanteres for eksempel en jacquard eller fløjl trop. I Topshop har du en meget original kulør sikker på du vil elske. Dette er en dragt bukser med shorts og en lang sort fløjl blazer væske i samme stof og farve. Toppe ser tilføjer en skjorte eller hvid top og sandaler platform og glitter.

Har du allerede valgt, hvad der vil være din model for nytårsaften? Gennemse efter fotogalleri og vælg din favorit se perfekt look for den mest magiske nat af året.

Du kan også være interesseret i: Julen 2016: Best Party Shoes [BILLEDER] og bedste part poser til jul 2016 [FOTOS]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 42


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة