Trends 2017: De fløjl kjole genopfinder [Fotos]

Trends 2017: Den genopfinder fløjl kjole. Stoffer og farver er også en mode trend mere. Til efterår / vinter 2016-2017 en af ​​vævet er mere sandsynligt fløjl. Bedste luksus modemærker og lave omkostninger har tilføjet til deres mode kollektioner en masse kjoler &8220; fløjl&# 8221;. Velvet er en rig, vinter, blød, elegant og sofistikeret stof. I stil med kjole kan du bære for udseendets dagligt, nat eller ferie.

Den fløjl stof Det er ofte bruges til at skabe aften eller fest udseende. Til denne nye sæson er der mange virksomheder, der har valgt dette væv. De vigtigste luksusmærker foreslå hyper sofistikerede kjoler i blød velour. For eksempel: Miu Miu dekanteres for at skabe en lang fløjl kjole og midi sort med broderede blomster på toppen. Mens der i Roberto Cavalli, De spiller på en lang sort fløjl kjole med sequined manchetter og hals. Prada Han foreslår en tube kjole med sorte fløjl brød anvendes i forskellige farver. Hvis du ønsker at bære en fløjl kjole i stedet i en anden anden farve end sort, Ganni designet en lang kjole i lys grå fløjl og 90'erne stil Mærke Preen engagement i bordeaux velour og skaber en kjole med flere læg og asymmetrisk forneden. firmaer som Anna Sui eller Saint Laurent foreslå flere kjoler i fløjl tresserne stil khaki eller sort med blonder kraver baby. Men hvis du er på udkig efter en helt sexet design, er det bedst at vælge fløjl kjoler Tom Ford.

De lave omkostninger modemærker De har også faldet for fløjl. I Zara, for eksempel, har du en masse kjoler, der couture stof. Skater stil kjole har lange ærmer og lavet af fløjl med blomstermønster eller en kort kjole og ærmeløs rødbrun knust fløjl. For de mere dristige der minimalistiske stil fløjl kjoler i sølv, grøn eller gul. H&M også finde flere spændende fløjl kjoler. Asos Du har perfekte kjoler til enhver lejlighed som en wrap stil model med lang fløjl midi og pastel pink. For din mere afslappet udseende er der en stor fløjl kjole i pink eller en lige kjole med lange ærmer og lange midi fløjl grøn. Denne form for kjoler kan tage dem med hjemmesko. Der Topshop kjoler i fløjl super originalt som en passende model, rør stil, med tynde stropper og fløjl krøllede blå himmel og et ærme rund hals kjole i trykt fløjl lang. Besøg vores galleri for at se alle designs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة