Advance Pronovias 2015: Holiday Collection [FOTOS]

Brand mode brude og spansk ceremoni Pronovias præsenterer et eksempel på dens 2015 ferie samling. Store forslag lige fra sæt med rige tekstiler og perler til andre enklere, men lige så spektakulære. En bred vifte af elegante og tidløse farver klæde nye designs. En samling, der intuits uimodståelig.

2015 ferie samling følger sporet af de kjoler præsenteret i 2014. elegant design, stilfuld, med forskellige modeller gælder for forskellige aldre og til forskellige lejligheder. Særlig vægt på stoffer og kvalitet er til rådighed. Den funktion, der skiller sig ud i nye klæder er den samlede tilstedeværelse, der er givet til at skinne, som i nogle kjoler af den catalanske mærke.

Lange kjoler 2015 Pronovias er elegante og fuld af liv. De er perfekte kjoler til en aften bryllup eller en galla fest. Kjolerne er fyldt med en bred palet af farver: grøn, blå, sort, rå, granater, rød eller lilla. Ryggen har en stor rolle i den nye kollektion. åben ryg med dybe og sofistikerede halsudskæringer. Vi har en ideel model i creme (også i smaragdgrønne), som ville tjene perfekt til at gifte sig i lang broderet med pailletter i ærmer og talje ærme. Andre modeller er lavet af tynd gaze med lange ærmer som en kappe. Andre kjoler har en udpræget græsk stil med asymmetrisk halsudskæringer og plisserede tekstiler med paillet detalje halsudskæring eller gaze. De understreger fremhæve talje med bælter af satin eller slips. Leder du efter andre silhuetter eller havfrue stil kjoler har lavet i chiffon imperium eller broderet tyl med beading.

For at se alle modeller Pronovias 2015 kollektion fest gå ikke glip af vores galleri, hvor du kan nyde kommer mode.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 83


Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة