moderne tøj til store størrelser: De bedste ideer altid være smarte [FOTOS]

bringe en stor størrelse betyder ingen adgang til en ser chic og arbejdede. Lad os gennemgå nogle de bedste ideer Altid klædt på til at gå moderne selv om vi overskrider 44.

den butikker hvor man kan finde interessante kvinder med store størrelser tøj bliver mere varierede og talrige. Ikke bare nogle store huse Plus har deres tøj til dette afsnit, opdagede vi andre butikker som Dalatalla eller Tallasgrandescoqueta de tilbyder også et omfattende katalog og flirtende; også der online, som Taille-Plus, Eden Plus Størrelser S og L eller mode. Tjek følgende forslag, ikke fortryde.

den punkt Det er det bedste materiale modtaget på dette tidspunkt, så koldt, og der trøjer for store størrelser, der vil efterlade dig målløs: du vil se fabelagtig uden forkølelse. Adolfo Domínguez Han foreslår nogle i klein blå, eller elektrisk, en af ​​farverne mest forfulgt af store virksomheder i disse dage. i Forever 21 og H&M Du vil finde nogle udskrifter du vil elske, og også i oversize at bære med leggings og støvler, for eksempel.

den cardigans De er en mest bærbare beklædningsgenstand til at blive båret over bluser eller enkelt, kortere eller længere, med leggings, skinny eller en nederdel. lentejuelas Adolfo Domínguez Det er en skønhed, også foreslået H&M med indlejrede pedrería.

tøj

Lace er en fængslende materiale, et must, at returnerede denne sommer for at blive, og det Aften kjoler Adolfo Domínguez Sit anbefaler stor. Forever 21 udstyret med originale kjoler-abe dyreprint den dristigste bør ikke gå glip af.

Bluser, skjorter og skjorter

Bluser, skjorter og T-shirts blomsterprint De er en kopi af, som du ikke kan passere. så Evigt 21 som Adolfo Domínguez du giver elegante modeller til at opnå en stilfuldt casual look, nogle i pink, en af ​​hovedpersonerne farver.

den besat De er ikke noget kun fodtøj, også på tees er en sikker satsning. Og når det kombineres med den klein blå og det er det bedste.

Bukser og nederdele

lEggins, den slim fit, kårde eller bredder, nogen af ​​dem kan kombineres med de fantastiske tøj, som vi diskuterede tidligere. Forever 21 rejser nogle meget fed, som halvgennemsigtige leggings eller dyreprint bukser.

den rør nederdele punkt og Rom er også ideelle til at kombinere og du sidder vidunderligt. For mere elegante øjeblikke, Adolfo Domínguez har evasé i blonder som de er meget tynde, og høje hæle, vil bære en gudinde.

De er blot nogle ideer, men der er mange flere. Så du ved, aprovéchalas, salt og købe dig tøj, der gør du føler dig den smukkeste. Du er det værd!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 16


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer