Shirts Trend til forår / sommer 2016: fedeste modeller [FOTOS]

Shirts Trend til forår / sommer 2016: fedeste modeller. T-shirts er et dagligt syn, der ikke kan gå glip af i dit skab. De er meget friske modeller er karakteriseret ved abstrakte fantasier eller nedbrydes. Selvfølgelig er der også shirts med blomstermønstre, farve blok eller skriftlige sætninger. Der er mange meget interessante modeller for sæsonen forår / sommer 2016. Gå ikke glip af det!

T-shirts er måske det mest alsidige beklædningsgenstand vi har i skabet. Vi kan nemt tilpasse sig afslappet udseende eller fest. Faktisk er det afhængigt af, hvordan de conjuntemos kan tjene flere outfits. På den ene side har vi T-shirts i solide farver og grundlæggende vi alle bør have i vores skab. hvide skjorter, rød, sort, brun, pink, blå&# 8230; Det er godt at have en i hver farve, især kortærmet bomuld. Den kan kombineres med mange andre beklædningsgenstande. De mest originale skjorter kommer med sjov, elegante prints, farverig og smukke designs. Hemmeligheden til at bære &# 8220; godt&8221; en t-shirt er at vælge det rigtige tilbehør. Dolce & Gabbana satse på en klassisk, t-shirts sort og hvide prikker mens overvinde Topshop stempling striber, en tidløs klassiker til foråret. Næsten alle virksomheder satser på lave omkostninger mode stribede skjorter, perfekt til en flåde look.

Blonder detaljer, der dækker skuldrene eller placeres på forsiden af ​​skjorter. Du kan finde skjorter med blonder detaljer i virksomheder som Zara og Pepe Jeans London. T-shirts med broderi De er også alle et must have denne sæson forår / sommer 2016. Disse skjorter er perfekt til en romantisk touch til dit udseende. I de samlinger af Asos og Salvatore Ferragamo forår / sommer 2016 finder vi grundlæggende bomulds T-shirts i farver som hvid eller sort eller i farver blok, er der også to farver modeller i sort og hvid, og andre versioner kontrasterende blå, okker, brun og sort. T-shirts med print all-over er perfekte til et strejf af farve til dit udseende. Vi elsker Etro modeller mønstrede tørklæde stil. T-shirts Desigual eller Custo Barcelona De er fyldt med prints og levende, perfekte farver til at matche med jeans eller bund glat, enten en nederdel, shorts eller bukser. Lavpris virksomheder også vælge skjorter. Du har masser af modeller til at købe super interessant og tendens til billigere priser. Gå ikke glip af nogen Asos shirts med lyse og sjove prints. En anden tendens til at overveje, er T-shirts med patches, meget moderne for næste sæson.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer