feministiske mode: tøjmærker Feminister du behøver at vide

Mode er blevet en feministiske og feministiske forskellige mærker af tøj optrådte der. For et par måneder siden, har den feministiske bevægelse invaderet modeverdenen. Mange røster har tænkt over denne nye tendens, nogle går ind og andre mod. En tøj firma, der fremstiller &# 8220; dametøj&8221; Det skal hjælpe kvinder. Nogle mærker donere en del af eller alle de fordele til foreninger, der hjælper kvinder. Andre virksomheder, for det meste lave omkostninger, har &8220; bundne&8221; bevægelsen, men de har ikke donere noget. Her er varemærker tilhørende feministiske tøj, du bør vide.

feministisk mode: de bedste mærker af tøj feminist

  • Birdsong: Det er et modebrand skabt af Sophie Slater, Sarah Beckett og Ruba Huleihel. I din online shop finder du håndlavet tøj til kvinder rundt om i verden. 80% af overskuddet tilbage til de kvinder, der gjorde tøj. Kun udgivet to kollektioner om året for ikke at deltage i industrien &# 8220; fast fashion&# 8221;. Hertil kommer, at dens modeller har forskellige størrelser og ikke bruger photoshop.
  • MadeMe: Det er en tøjmærke, der blev oprettet for otte år siden af ​​Erin Magee. Hendes tøj er inspireret af mode i 90'erne og berømte feminister som sangere Patti Smith og Kim Gordon. Mens designeren arbejdede i firmaet Supreme (primært tøj for mænd), bemærkede han, at han havde et stort antal feministiske fans, så han besluttede at oprette sin nye virksomhed.
  • Femininitees: denne lille butik, der sælger gennem Etsy tilbyder hvide skjorter med sætninger og slogans broderet i hånden med feministiske budskaber. 5% af omsætningen er beregnet en organisation, der hjælper kvinder. Feminister shirts er meget på mode i del takket være Dior og viral skjorte.
  • Boob&TETA: Spansk er et fælles undersøgelse, der har skabt sit eget mærke af produkter. Deres shirts og sweatshirts med store bryster er alle et must have i sociale netværk, mens hævder den kvindelige krop.
  • [OFF] SET: er et spansk tøjmærke byder designs shirts med collage teknik mezlando tidligere og nuværende billeder. Desuden er deres skjorter lavet af håndværkere i Spanien. En af dens største milepæle er oprettelsen af ​​en skjorte i samarbejde med Brave og FECMA (spansk brystkræft Federation) for at hjælpe kvinder overvinde eftervirkningerne af brystkræft.
  • Reformationen: Det blev skabt af den tidligere model Yael Aflalo og er en udpræget feministisk virksomhed. Ledelsen har mere end tre fjerdedele af kvinderne gør også økologisk og tøj, der ikke skader miljøet. Materialer, der skal gøre tøj er bæredygtige eller genanvendes. Selv emballagen er 100% genbrugspapir. Hans design er inspireret af rigtige kvinder.
  • Kvindelige Collective: Candace begyndte Kvindelige Kollektive Reels gennem hans Instagram-konto som en feministisk bevægelse. På deres hjemmeside er der forskellige designs tøj med feministiske kunstnere. Desuden driver kampagner for at rejse midler til trængende kvinder over hele verden.
  • Otherwild: Jeg er sikker på, du har set på sociale netværk en skjorte med sloganet &# 8220; The Future Is Female&# 8221;. Disse skjorter er Otherwild, en Los Angeles butik, der skaber shirts, sweatshirts og andre produkter med feminister og protestere slogans. 25% af de samlede indtægter går til Planned Parenthood.

Mere og mere feministiske modemærker eller solidaritet og økologiske principper. Shirts Feminister er foretrukket af aktivister modeller. Amerikanske bluser er anti-trumf vundet indpas. Og Fashion Weeks verden også hævder at kvinder gennem deres parader, som det skete i NYFW.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo