Hvordan til at bære Timberland støvler til kvinder: De bedste ideer [FOTOS]

Timberland støvler De er kendt af alle. Hans stil er umiskendelig gul. Timberland støvler er født i 1952 i USA. I 1973 introducerede virksomheden de første vandtætte støvler med premium nubuck læder, tykke gummisåler med fordybninger og lavet i hånden. Gul Timberland støvler blev en klassiker til denne dag.

I Ellahoy du tælle hvordan man kan kombinere kvinder Timberland støvler. De kan bæres i mange typer af udseende, men altid uformel og afslappet stil. De er perfekte til vinter eller efterår outfits, selv for steder, hvor foråret er koldt. Timberland støvler er ikke kun for at gå op i bjergene sammen perfekt til dagen.

Timberland støvler med jeans

til kærlige cowboys og komfort, Timberland støvler er ideelle. De er slidt med skinny jeans og sweatshirt stil eller plaid skjorter til en grunge twist. Også gå godt bredere ben jeans, hvor kun toppen af ​​boot vilje. At se godt om Timberland bedre kombinere med strammere jeans. Sidstnævnte er tage dem med denim bukser brudt.

Timberland støvler kan bæres perfekt med shorts eller nederdele, selv kjoler. Nøglen er at vide, hvordan man kan kombinere dem. Stjerne jeans er shorts kombination med lav og medium trævler (om vinteren) med trøje og parka. For de varmere måneder kan vi bringe en denim miniskørtet Timberland eller shorts. I den øverste satsning på en præget eller letters skjorte. For dem, der foretrækker kjoler vi rådgive dem af bluse stil oversize, tilføje et tyndt bælte for at markere taljen.

Timberland støvler med leggings

En anden vindende kombination er Timberland støvler med leggings. Du kan tage så meget tryk som glatte leggings. Timberland er du godt med leggings med leopard print i brune og okker toner. Glatte leggings i sort passer perfekt med de støvler. I toppen bærer en oversize sweatshirt eller tykke uldne sweater store. For at give det en mere &# 8220; at fastsætte&8221; vælger en sort læder leggings XL kombineret med en chiffon bluse og en sort blazer plus Timberland. Resultatet er overraskende og skaber en flatterende kontrast.

Timberland støvler tilbehør

En anden tomatsauce til at kombinere timberland støvler tage dem med tilbehør er den samme farve som støvler, der er gul. For eksempel kan du tilføje en foulard eller tørklæde til dit look gul. Du kan også kombinere de støvler med en pose af denne farve eller en krave XXL samme tone.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 59