Kig baby dukke: Sådan får [FOTOS]

Kig baby dukke: Sådan får du det. Løbende innovere i vores udseende og ofte vedtaget som inspiration for Udklædning den berømte. den berømtheder altid gå perfekt og efterligne dem i deres kjole er en sikker satsning for at få udseende overrasket og egnet til enhver tid, forudsat at det er gjort rigtigt. En stil, der har gennemsyret de berømtheder i de seneste måneder har været at baby dukke. Pige ser godt ud på den røde løber galas har erstattet femme fatale og er blevet en af ​​de mest almindelige blandt stjerner.

Halsen af ​​barnet, korte kjoler uden spaltning og ballerinaer eller killing hæle er nogle af de centrale elementer i baby dukke stil af berømtheder og helt sikkert nødt til at besætte en særlig plads i din garderobe. Vi giver dig alle de nøgler, så du kan kombinere dem som en reel stjerne og blive en fuld håndled.

Kig baby dukke: Nogle tips

Hemmeligheden bag denne stil er at være lummert med en tilsyneladende tilbagevenden til tidligere år, mere uskyldige, men med den nuværende glamour. Hvis du kender få godt, det er en stil egnet til enhver tid af dagen eller om natten, med mindre modifikationer.

  • den Baby halse De er grundlæggende i dette look. Hvad enten i skjorter, skjorter eller kjoler ... Denne hals er den perfekte finish til dette look, så det er altid tilrådeligt. Det kan være den traditionelle rund hals og uden nogen spaltning eller nogle mere moderne stilarter, der er mere åben. Vælg den, der passer bedst til dig.
  • den sko Snøret, de manoletinas eller killing hæle, for dem, der vælger mange berømtheder, er nogle af de mest passende fodtøj til dette look. De vil give dig en ekstra komfort, men hvis du er afhængig af hæle, så fortvivl ikke baby doll kjole kan være perfekt med hæle eller platform.
  • den kjole Det er nøglen beklædningsgenstand. Den høje talje, hals, print, frilly eller flyvende nederdel er nogle af de mest almindelige funktioner i disse kjoler. De er meget behagelige og yderst flatterende, plus det lader dig vise garvet ben, fordi de har tendens til at være kort.
  • til makeup, du satse på roser, ferskner ... meget bløde toner kontrast til røde læber, en god idé er at bringe i falmede røde fingre. I øjnene kan du bruge en gennemsigtig glans til opnåelse af en våd virkning.
  • den frisure Du skal være i overensstemmelse med den stil af tøj, så det vil være meget god let bølget hår ned en hestehale eller fletning semideshecha også med pjusket effekt. Kort sagt, enhver frisure Naif stil, men selv om den modsatte effekt kig i udseende, altid gennemstegt og pleje.

Nu kan du blive en hel dukke og efterlade alle med en åben mund med glamour og elegance i dit stil. Vælg denne stil og har en sikker satsning for mode i enhver situation.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =