¿Brede hofter:? Oplev de kjoler du føler dig bedre [FOTOS]

¿Brede hofter:? Oplev de kjoler, du føler bedre. Det er nu sommer og det er tid til at afdække lidt og nyde varmen med tøj, der bringer den nye sæson. En af dens stjerne elementer, år efter år, er kjoler. De er meget komfortable og meget smigrende stykker, der forbedrer feminine silhuet. Der er mange modeller, hvorfra du kan vælge, så alle kvinder kan finde flere, der vil danne ligesom en handske. Der er ingen undskyldning for at klæde og ikke være bekymret, hvis du bære disse tøj, fordi du har en brede hofter, Vi giver dig nogle tips så du kan vælge dem, der passer dig.

Det ser ud til, at i sommeren alle fejl i vores krop kommet for dagens lys, fordi vævet er tyndere, tog vi mindre tøj på ... Men det er altid muligt at skjule dem lidt kompliceret, vi har, selv hofte.

De mest flatterende kjoler til brede hofter

Hofte er en af ​​de kropsdele af kvinder mere attraktive funktioner og altid mark kurver, men hvis du hellere vil ikke forstærke kjoler, foreslår vi nogle modeller, der vil skjule og du kan lide en handske.

  • Kjoler der ender med pencil skirt typen bælte i taljen kan bo meget godt, men vær omhyggelig med at vælge godt din størrelse, fordi hvis du vælger en mindre størrelse end du har brug for, vil den reelle effekt være lige det modsatte til den ønskede og potenciarás din hofte.
  • Kjoler empiresnit De er en af ​​de mest gavnligt for dig, især dem, der går til knæet og har neutrale faste farver, eller en meget enkel og småt.
  • den V-hals Det kan være en stor hjælp, fordi det afleder opmærksomheden til toppen. Inden for disse kjoler den bedste er dem fastspændte i taljen og er mere løs mod slutningen. De wrap kjoler er en sikker satsning.
  • den sort og generelt mørke farver definere din figur og forfine din hofte, så det bør ikke misbruge stilarter som Ibizas, hvor står de hvide og lyse farver.
  • den En dråbe formet glat til nederdele kjoler er en af ​​de bedste muligheder for kvinder med brede hofter. I længden, skal du vælge det ankommer mere eller mindre ved knæet.
  • Dine største allierede er den store halskæder og afventning siden, på denne måde, som det sker med halsudskæringen, opmærksomhed er rettet mod den øverste del af kroppen og hofte bliver mindre vigtig. Ud over disse, så glem ikke den hæle eller platforme at stilisere din figur.
  • Du bør undgå stramme kjoler, lange kjoler og lukkede hals, og de er ikke meget flatterende for din figur.

Vælg kjoler og du bedre føler og kan prale krop. Glem ikke at kombinere disse kjoler med fluor kosttilskud, som er så moderne i denne sæson, og nyde sommeren.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 31


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo