Læder nederdele: trend efterår / vinter 2015-2016 [FOTOS]

Læder nederdele: trend efterår / vinter 2015-2016. Læder nederdele er en af ​​tendenserne for efterår / vinter 2015-2016 at ingen fashionista bør gå glip af. Og frygtelig fed moderne mønstre har optrådt på catwalks rundt omkring i verden, og også i samlingerne for både lavprisselskaber mærker og versioner til enhver smag. Læder nederdele kommer i forskellige stilarter: Plisseret, Flared, kort nederdel, midi, med fly&# 8230; Find ud af hvilke modeller er tendensen, og hvordan til at bære dem.

Læder nederdeleglam stil sten, firmaet præsenterer vinter nederdele ægte blødt læder, med lynlås og dekorative mønstre langs lommer nitter. Lignende artikler findes også i The Row kollektionen, mens Dion Lee foretrækker læder midi nederdele i mørke farver. Marni har til formål at imponere med belled og trapezoider mønstre kombineret materialer og især brugen af ​​mode farver med en to-farvet design, som slik og kobolt blå, mens Vanessa Seward og Versace har skabt plisserede læder nederdele med moderigtige farver Vinter 2016: Bordeaux.

Lavpris virksomheder har også besluttet at tilføje til deres nederdele læder kollektioner for enhver smag, organer og stilarter. De er faux læder nederdele. Indsamling efterår / vinter 2015-2016 Stradivarius se læder nederdele eller klassisk stil kombineret med honningtavler modeller ruskind kontrastfarver, mens Zara satse midi nederdele med volumen meget smigrende, for ikke at nævne mini læder. Nederdele med lynlåse og metal applikationer De er inden forslaget underskrevet af Denny Rose, lineære eller midi modeller i læder eller sorte farver er i Asos. Læder nederdele i lyse farver på Stouls og Vero Moda, modeller med side åbninger på Lipsy og River Island. Bershka er hovedrollen trapez nederdele imiteret læder i nuancer som marsala, plus blyant nederdele mest elegante og minimalistisk stil. Ifølge som skørt du kan kombinere med tøjet eller andet. For eksempel: Hvis en blyant nederdel sort læder kan tage den med en hvid skjorte til arbejde, kan miniskirt stram læder tage den med oversize uld trøje og hvis du ønsker et kig mere dame satsning på en læder nederdel midi volumen og en romantisk mønstret bluse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih