Hvordan til at kombinere midi nederdele: Styles og smigrende tendenser [FOTOS]

De midi nederdele er den store satsning for forår / sommer 2014 sæsonen. De midi nederdele er nederdele med særlige egenskaber: de er altid under knæet, det vil sige, midten af ​​læggen. Vi fortæller dig, hvordan du kombinere midi nederdele og tendenser og stilarter, der passer dig.

Nu har vi diskuteret i tidligere artikler om de midi nederdele, såsom læder, men der er mange flere stilarter og former, som vi kan vælge. De kan bære nederdele, der kigger efter dag eller mere at fastsætte. Nøglen er at vide, hvordan man kan kombinere fine klæder og stilarter, der er trending med midi nederdele.

Vi har to stilarter for hverdagens midi nederdel: nederdel midi midi blyant nederdel med flyvende. De midi blyant nederdele og rør stil er perfekte til at gå til kontoret, hvis de kombineres med en bluse og en blazer. En vindende styling er sort blyant nederdel med hvid bluse og sort blazer. Tilføjelser farve, og du har et kig 10. Her er de bedste sko, du er ballerinaer eller høje hæle. De midi nederdele flyvende dame stil kan bære en kortærmet skjorte eller sweatshirt til et strejf sport. Altid hvis nederdelen er mønstret top skal være glat og hvis nederdelen er glat kan tilføje en bluse udskrives. Du kan også vove en blanding af udskrifter: prikker + blomster. Med fodtøj kan du spille en masse: fra sko Blücher stil medium hæl og endda sneakers.

midi nederdele

Den midi nederdele flyve er også ideelle til hverdag ser ud. De er nederdele, der ikke har meget flyvning og som regel med tabeller eller plisseret. Kombineret med kortærmede skjorter i nogle detaljer blonder bluser eller romantisk stil. De plisserede midi nederdele i sort toppe ser godt ud med ferie samme farve, som de bringer en anelse mere at fastsætte. Det kan tage en kort tweed jakke uden at glemme sommer sko høj eller middel hæl. Hvis du kan lide den retro stil, vælge en midi nederdel med en vintage print og en bluse med en bue, og du får en aktuel styling detaljer fra en anden tidsalder.

Midi nederdele med fly

De flyvning midi nederdele er den mest smukke og berømte. De er nederdele med linning og store fly halvvejs op ad benet. De er inspireret af den New Look skabt af Dior i 50'erne midi nederdele med fly kan bæres ved alle lejligheder, men altid forblive parti ser bedre eller mere elegant. For en part tager midi nederdel med sequined top, transparenter eller blonde. For cocktailparties eller bryllupper bedste bud på en silke bluse eller gaze. Du kan også tage dem med afgrøder toppe, de er en brugbar løsning, og meget moderne. Tilføj et bælte til at forbedre taljen og en god hæl vigtigt, fordi de midi nederdele tendens til at forkorte tallet, men er meget høj,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =


Danacol laxatif Sarveisontelo أتعس عيد حب إيجابيات الصورة ستائر المطبخ