De mest trendy 2016: pink sko for alle [FOTOS]

De mest trendy 2016: pink sko for enhver smag. Farvede sko er generelle tendens, og vi mener en sko lavet i lyse, levende farver og fyldt med lys. For eksempel: fuchsia sko. Tro det eller ej, fuchsia farve er en nuance, der blander sig med alle slags farver. Der er masser af fuchsia sko at vælge imellem: lounger, sport, sneakers, sandaler krænger&# 8230; Du skal bare vælge den model, der passer bedst til din stil og styling.

For et par dage siden fortalte vi jer, at sko er røde trend, men så er de sko i fuchsia. Skuespillerinder, berømte, it-piger, sangere&# 8230; De bærer dem på alle tidspunkter, især på den røde løber. Hvilken slags sko fuchsia vælge? Alt afhænger af det udseende, som luzcas og lignende. For en part se flere spil på sandaler eller nogle værelser med høje hæle og fuchsia. For arbejde vil være ideelle et merceditas eller en flad sko i fuchsia farve. For din fritid eller ser mere afslappet, vælge en sport eller flade sandaler sko i fuchsia. Selv det at gå til stranden eller poolen kan bære sandaler eller flip-flops i en fuchsia farve.

Hvordan til at kombinere nogle fuchsia sko? I princippet fuchsia farve er en tone, som blander godt med mange farver. For eksempel: hvid med marineblå, rød, smaragdgrøn, pastel pink, sort, blå, gul, nøgen eller&# 8230; Denne sommer, kan du vælge at bære en hvid kjole med blomster broderi eller plain flade sandaler i fuchsia farve. Sneakers fuchsia er perfekt med jeans og en hvid skjorte. Du kan også tage med en culotte bukser eller jeans shorts. En sikker satsningDet sportslige en sort total look med en fuchsia lounges. Hvis du ønsker at animere et sort udseende kedeligt og intetsigende, tilføje nogle værelser med højhælede fuchsia Du blænde med dette look!. Hvis du ønsker at se en langt dristigere look, anbefaler vi, at du satse på slagside sandaler i fuchsia farve og kombinere med farvestrålende tøj. For eksempel: en maxi kjole i smaragdgrønne eller en blonde minidress gul. Med disse outfits du opretter en farve blok se helt ideel.

En af de mest fashionable kombinationer i både tøj og sko er at samle rød med fuchsia. Bet for at bære en rød kjole dame stil eller justeres sko med hæle i fuchsia farve, resultatet er overraskende og meget flatterende. Tjek vores galleri for at se sko i fuchsia og forskellige udseender.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 42


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة