Kroppen, en beklædningsgenstand, der er meget mangesidede mode [FOTOS]

Kroppen er blevet en beklædningsgenstand mangefacetteret, i virkeligheden de er til stede i næsten alle mode samlinger af sæsonen. Ligene var populære i halvfemserne, og som alle modeluner bliver denne sæson 206/2017 er højaktuelt. Der er modeller med korte ærmer, lange, med stropper, stropløs, tryk, glat, blonder, klokken&# 8230; Mulighederne er mange og varierede. Du kan kombinere med de mange bunde, fra bukser eller nederdele shorts igennem.

Krop, mangefacetteret beklædningsgenstand

Mange butikker og designere har tilføjet ligene i deres mode kollektioner. Som jeg kommenterede tidligere er der mange designs til rådighed, der kan tilpasses til forskellige lejligheder, udseende og organer. Du kan købe i virksomheder som Zara, Mango, Asos, Bershka, H&M, Pull & Bjørn&# 8230; Ligene justeres så for at markere temmelig silhuet ovenfor, og derfor har tendens til at være meget sexet og sensuel. Til denne sæson ligene triumf med halsudskæringer og meget åben ryg. Hvis du ønsker at vise et casual look satsning på en ribbet strik krop med korte ærmer og front knude i lysegrå eller af et organ med firkantet halsudskæring, ærmeløs og med trykte blomster i bløde toner.

Hvis du medbringer en krop af uformel stil er det bedst at kombinere det med stil bunde &8220; afslappet&# 8221;. For eksempel med jeans, shorts eller plain jeans, en denim miniskørtet eller svagt tragtformet skørt og grundfarver. Til sidst udseendet tilføjer sneakers eller flade sandaler. Den etniske stil med kvaster og pomponer kan være et godt valg. om vinteren, alt hvad du kan tage med en sølv støvler eller høje støvler.

Ligene også tjene over ser kjole part eller. I dette tilfælde bør du vælge modeller lavet i mere luksuriøse tekstiler og anvendelsesområder detaljer, blomsterprint, blonder, transparenter eller glans. firma Ginger Fizz Han foreslår en model skib krop med dyb halsudskæring åben, åbning foran højdepunkt i pastel pink og blomstermønster. De organer med Bardot halsudskæring er ser ideelt til ferier eller ceremoni valg.

For en aften i byen, firmaet Boohoo skaber en krop i skinnende Lurex i gylden farve med halterneck halsudskæring og ruched design. Du kan kombinere det med stramme bukser med en pincet eller sort. Du kan ikke glemme ligene med detaljer i blonder eller blonder doilies&# 8230; For eksempel kan en model krop af Maya skilte med krave skruet op, blonder og perle smykker i fløde eller krop langærmet nude farve med sorte blonder du virkelig. Til vinter eller entretiempo begået langærmede Bodyer. De fløjl bodysuits eller skinnende stof De er perfekte til vinter. Du kan bladre igennem galleriet for at se de bedste modeller af kroppe af sæsonen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 98 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة