Fashion tendenser vinter 2017 Farve: Alle nuancer af violet [FOTOS]

Blandt farve tendenser til vinter 2017 fremhæver lilla og alle dens nuancer. Der er en bred vifte af lilla farver: dyb lilla, levende lilla, pastel lilla, blomme eller alpeviol&# 8230; Næsten alle modemærker har føjet til deres samlinger disse toner. Denne farve anses for meget feminin, men også en mystisk og magisk farve. Det er almindeligt anvendt blandt dem, der elsker punk rock og gotisk stil, og bruges ofte blandet med sort. Hertil kommer, lilla er tendensen i verden af ​​skønhed, især op læberne. Uden tvivl, er det en af ​​de trendy farver af sæsonen.

Først lad os tale om i lilla tøj, der efterlader dig målløs, Det er absolut spektakulære udseende og modeller. Creations til den nye sæson af Elie Saab Carolina Herrera og galla tøj indarbejde i violet farve. Ser er meget festligt og elegant. Elie Saab har udviklet en enestående serie af kjoler med smukke broderede fløjl og lilla sten. Vi kan ikke glemme Vionnet i violette skjorter, mønstrede pop over det hele, satin kjoler Roberto Cavalli kjoler og lingeri Prabal Gurung, med lille indlagt i kontrast.

Tilbehør vrimler i lilla for denne vinter 2017. For eksempel Bottega Veneta tasker og rygsække Furla. Der er meget elegant sko i lilla som Mary Jane Dries Van Noten og sneakers fra Adidas Raf Simons. Der er endda solbriller Dior og Bulgari i lilla og ure Michael Kors. Med hensyn til de billige firmaer, vil du finde mange elementer i lilla mærker og butikker som Zara, dem, H&M, Topshop&# 8230; Gennemse vores fotogalleri for at se de forskellige modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 68


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi