Trends forår / sommer 2015: returnerer cowboy abe [FOTOS]

Trends forår / sommer 2015: returnerer cowboy abe. Den nye sæson bringer os tilbage jeans aber. Overalls aber og allerede bære flere sæsoner stikke hovedet, men denne sommer 2015 er en af ​​de beklædningsgenstande, der er i forskellige mode kollektioner. Der er korte modeller, i forskellige nuancer denim i farver&# 8230; en masse forslag til at bringe en cowboy abe denne sommer.

Aber har en lang historie bag sig, er modeller skabt til at lede feltet ved mænd er knyttet til arbejderklassen. Det er overflødigt at sige, i det sidste århundrede, har modellen undergået mange ændringer til at etablere sig i den seneste tid som en af ​​de must-have af de mest populære på området for kvinders mode sæson. For 2015 sommersæsonen er der mange modeller af jeans aber af forskellige stilarter at vælge imellem. De er meget behagelige, sjov og ideel til afslappet ser endnu vadefugle beklædningsgenstand. På landingsbanen har vi set nogle kendte mærker, der har valgt aberne som Sonia Rykiel og Stella McCartney&# 8230; Aber lige fra det traditionelle til det mest moderne. Til forår / sommer 2015, Mango foreslår modeller med lange eller korte bukser, mørk denim, klare og hvide&# 8230; I Glamorous og Gratis People også finde meget ligesom dem af aber Mango jeans. De hvide kitler er en del af de samlinger af Asos og Elizabeth og James.

Hvordan til at kombinere en cowboy abe? For at gå til stranden bet lys denim overalls og kan tage den med bikini eller badedragt nedenunder. En anden måde at bringe cowboy abe henkastet er en afgrøde top eller under en minimal top, ja vil vise navlen. Den bedste måde at bære en cowboy abe er en kort ærme glat eller trykt bomuld, kombinere dit tilbehør med farven på skjorten. Hvis du ønsker at give en mere sofistikeret touch til dit look med cowboy abe vælge at kombinere det med en skjorte eller en bluse med barns hals, vil du få en preppy kontakt flatterende. Besøg vores galleri for at se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =


Content