Trends Efterår-Vinter 2014/2015: imiteret læder nederdele [FOTOS]

Trends Efterår-Vinter 2014/2015: imiteret læder nederdele. Læder nederdele efterligning er en af ​​de nye tendenser for efterår-vinter 2014/2015 dominerer alle mode kollektioner. kort, lang, med flyvende modeller evasé&# 8230; for enhver smag og alle dine behov. De imiteret læder nederdele er økologisk og frem har lave priser. Lavpris mærker formår at gøre meget attraktive modeller og til meget konkurrencedygtige priser. Lad os se, hvad de smukkeste faux læder nederdele af sæsonen er.

De faux læder nederdele er blevet en af ​​de beklædningsgenstande stjerne af sæsonen, og de har fundet vej ind i mange nye mode kollektioner, især dem, dedikeret til ung mode. Utvivlsomt huden er et væv hærgende vinter. Den modebrand TopShop designs meget stramme blyant nederdele og knæ, der ankommer i sort læder, en klassiker. Vi har også modeller også meget attraktive korte nederdel. Svensk firma H&M vælger design med miniskørter pyntet med lynlåse, der tilføjer et strejf glam rock. Du har også modeller med kort flyvning eller lige, grundlæggende plan. Zara omfatter blyant nederdele sort imiteret læder klæber til silhuet eller blusset nederdele dame, har vi andre modeller i farver som beige eller kamel.

At kombinere læder nederdele i imiteret betragter vi vores stil. Klippen kan vælge en kombineret miniskørtet med læder bikerjakke også. En anden flatterende mulighed i en sort læder miniskirt med lynlåse konjunktion med en halvgennemsigtig bluse dyreprint, er et ideelt sted at partiet styling. For hver dag kan vi vælge den samme miniskørtet, men kombineret med en fin strik sweater eller en diskret almindelig skjorte. Kan vi tage en læder nederdel til at arbejde? Ser til arbejde skal vælge en blyant nederdel kombineret med en glat sort læder meget feminin bluse eller en dejlig print. Dem, der søger en mere sofistikeret og elegant outfit er bedst at vælge en midi nederdel flyvning og sort læder eller kombineret med en flot farvet blonde top eller skinne.

Hvad slår dig hud? [TEST]

Spørgsmål 1 af 10

Du har allerede en pels?

Selvfølgelig

Ja, men jeg vil have en anden

Nej, men jeg vil have en


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi