Gule negle og tykke fødder: årsager og udbedring


  Gule negle og tykke fødder kan være forårsaget af en svampeinfektion, men ændringen i tonen og formen af ​​negle kan også være advarsel tegn på andre sundhedsproblemer. Tilbring et par minutter kontrollere udseendet af dine tånegle, Er gulnet?, Er blevet en tånegl er tyk, hvis ikke alle? Vi opdager, hvad de mest almindelige årsager, og hvad er de mest nyttige for at vende tilbage til at prale negle og mund retsmidler er.

  Hvorfor gul og tykke negle få?

  Hvorfor negle gule fødder får? når årsagen til søm abnormiteter er en svamp vi taler om en infektion kaldet onychomycosis. Neglene er farves, bliver de mere skrøbelige, svage og bryde oftere. For at løse dette problem er det bedst at bruge cremer og salver specifikke.

  Hvad betyder farven på dine negle?

  Den søm farve afspejler dit helbred, og i virkeligheden, den mest almindelige abnormitet i tånegle farvetypeenhed, for eksempel gule negle. Hver farve er relateret til en sygdom. For eksempel indikerer hvide pletter en mikro trauma eller problemer såsom psoriasis eller atopisk dermatitis; boliger, er signal kardiovaskulære problemer, der generelt er forbundet med dårlig vævsoxygenering.

  gule negle og åndedrætsorganerne

  Hvis neglen har en gul farve, ud over at være resultatet af forkert brug af emalje eller dårlig kvalitet, kan du også afsløre en vejrtrækning lidelse, især når gulfarvning påvirker både tånegle og hænder.

  gule negle og striber

  Striber løber parallelt med søm De kan være resultatet af fysiologiske ældning og kropsvæv, men også et symptom på kronisk eksem. Hvis striberne er bølgede kan skyldes en manicure eller pedicure for aggressiv der har udhulet søm matrix.

  gule negle og fortykket

  den unormal fortykkelse af neglen Det kan være forårsaget af ældning, men også ved brug af uhensigtsmæssig fodtøj, for at bringe tæerne for stramt. I nogle tilfælde kan det også være et symptom på skjoldbruskkirtlen lidelser eller psoriasis.

  Sådan blege gule negle?

  De kan være blegning tånegle med naturmedicin, som blanding hydrogenperoxid og natriumhydrogencarbonat i den rigtige foranstaltning. Du kan også finde på apoteket.

  Undgå gule negle

  Korte negle hyppigt og præcist (Kort, firkantede og arkivering kanterne). Vask fødder ofte, tørring, især mellem fingrene godt for at undgå overskydende fugt og svampevækst. Vælg omhyggeligt strømper og sko til hud sved.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 3 = 3


  Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron