Hvorfor har jeg en light sleeper?

Hvorfor vågner op til et minimum støj?, Hvorfor har du sådan en lys sovekabine? Det kan være en blip-forårsaget af stress, bekymringer, for eksempel, men kan også blive en ubehagelig lidelse det svært at sove flip og derfor hvile. Arousals forstyrre kontinuerlig søvn og kan gøre vi kommer op mere træt og følelsen af ​​at have sov dårligt. Men hvorfor sker det?

den drømme, i alle dens former, er det en af ​​de mest undersøgte områder, og let søvn er også blevet undersøgt. Således ifølge en undersøgelse foretaget af Søvn Enhed af Massachusetts General Hospital, og offentliggjort i Current Biology, kaldes knappen spindler eller Sleep akser (Hjernebølger) af fase 2 fra let søvn og dyb. Jo flere søvn spindler genereres, jo dybere søvn og derfor mindre tilbøjelige til at vågne op til støj imidlertid minimal, og være mere modtagelige for andre faktorer, såsom stuetemperatur (for varmt eller koldt også det påvirker søvn).

årsager

Søvn kan ses ændres ved multipel årsager, og hvis vi har en lys sovekabine det er meget mere kompliceret, hvis vi sover på en ubehageligt rum -for eksempel, forkert madras eller i et rum med meget højt temperatur og støjende. Som vi forlader os i søvn, hjernen område kaldet ægtesengen blokerer oplysninger sendt til sanserne hjerne. Det er den fase af let søvn og dyb søvn går forud, på hvilket tidspunkt kan du stadig filtrere nogle lyde, som vi kan vække.

vedligeholde uregelmæssige timer Det påvirker meget søvn, for hvis vi går i seng senere vil være lettere at vågne op så hurtigt som naturligt lys, hvor kroppen reducerer produktionen af ​​melatonin, søvn hormon. tage stimulanser, såsom kaffe, alkoholiske drikkevarer, eller spise en solid middag også indflydelse.

Hvad skal man gøre?

Ud over at konsultere en læge, når let søvn påvirker vores præstationer og koncentration, en række tips de kan hjælpe os sove bedre, hvis vi har en lys sleeper. Således for eksempel, holde en regelmæssig søvn tidsplan. den miljø Det er vigtigt, og bør fjerne enhver kilde til lys og støj. Evita, selvfølgelig, sove med telefonen i nærheden, og det hjælper ikke at slappe af.

At sove vi kan bruge afslapning øvelser før sengetid, og som en ekstra hjælp, afslappende ekstrakter, som spray eller tåge aromaterapi pude lavendel og kamille.

Du kan også være interesseret i: Fordele ved læsning før sengetid og opdage, hvad gør man hvis man ikke kan sove om natten: Ideer til at ordne det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 21 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة