SITZ bade: hvad de er, og hvordan man laver dem

den Sitz de er en terapeutisk bad, et naturligt middel med vandplanter og medicinske virkninger. Selv om der kan gøres for at sidde i et badekar med lidt vand (kun dækker hofter og balder), er det nemmere at bruge en plastbeholder, der kan fyldes med vand og placeres over toilettet. SITZ bade, blandt effekter gavnlig aktivere cirkulation underlivet, som påvirker organer, såsom blære, tyktarm eller genitalier. Dermed de anbefales som en effektive retsmidler at bekæmpe ubehag, der forårsager lidelser, såsom hæmorider, anal sprækker, fistler eller efter en episiotomi. De er også tilrådeligt, hvis urinvejsinfektioner (Især cystitis), gynækologiske lidelser og smertefuld menstruation.

SITZ bade kan tages med koldt, varmt eller varmt vand, afhængigt af den tilstand, vi ønsker at afhjælpe. den varighed et bad vil være tre minutter, hvis vi gør det med koldt vand og 10, hvis vandet er varmt eller varm. De kan tages 1 til 3 SITZ bade dagligt.

Sitz bad for at bekæmpe infektioner

For at forberede denne helbredende bad tilføje en masse salvia Frisk, en af lavendel og en af timian i 5 liter kogende vand. Fjern fra varmen og lad afkøle. Filter og genopvarmning blandingen til toiletsædet. For svampeinfektioner er også tilrådeligt varmt vandbad med æble cider eddike.

Candidiasis bad sæde

At forberede dette bad blandes 100 gram burre og 100 røllike i 5 liter vand, og fik lov at henstå i 12 timer. Efter dette tidsrum filtreres blandingen, og væsken opvarmes til tage bad sæde.

Hæmorider bad sæde

I dette tilfælde, tilsættes 2 liter vand cypres, vejbred og valnød, og lad det simre i 5 minutter. Fjern og vente, indtil vandet er varmt, og derefter udføre SITZ bad i 10 minutter. Et andet alternativ er at blande kamille, hamamelis og kaprifolium (4 spiseskefulde hver plante) i den samme mængde vand.

SITZ bad vaginal tørhed

Tilsæt 100 gram katost og 100 calendula i 2 liter kogende vand. Fjern og cool. Filter og genopvarmning lidt for at tage bad sæde.

Du kan også være interesseret i: 10 Naturmedicin at rense tarmen og opdage de 20 planter, der forbedrer sundheden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 58


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho