Tisanes at rense vores krop: En naturlig afhjælpe

den tisanes depurativas De er ideelle til at tage, før du starter en Vægttab Diet og fjerne alle urenheder fra kroppen. Men de er også et sundt alternativ til komplet kost hver dag, især når vi forpligtet nogle overskydende. Udover at have en afgiftende effekt, også medvirke til at reducere hævelse og væskeretention. Hvis du lider af allergi eller intolerans, bør konsultere en læge, før du tager disse infusioner:

  1. infusion Koglen: Hvis en allieret par excellence, når det kommer til at tabe sig og rense kroppen er uden tvivl den artiskok. En infusion fremstillet af blade artiskokker stimulerer diurese og favoriserer fjernelse af toksiner fra kroppen. Derudover, takket være dets egenskaber, det hjælper også desinchar mave og aktivere blodcirkulationen. For at imødegå den lidt bitre smag af artiskok infusion kan sødet med lidt honning. For at forberede denne infusion behov: 30 gram artiskok blade, 1 tsk honning. Tag mindst en gang om dagen efter måltider.
  2. infusion Birch: Birk er en god allieret at stå op til væskeretention, hvis konsekvenser er grimme cellulite eller hævede ankler. Birk har en højt vanddrivende effekt, hjælpe med at fjerne giftstoffer og affald. Det fremmer også nyrefunktion. At forberede dette infusion behov: 1 spiseskefuld tørret birk og en teskefuld honning til sødning. Tag en gang om dagen efter måltider.
  3. Brændenælde te: Nettle er en plante rig på mineraler. Det har vanddrivende effekt, hjælpe med at fjerne kroppen affald og giftstoffer. Endvidere brændenælde er rig på folinsyre, et vigtigt næringsstof, især i graviditeten. Det letter også vægttab vægttab kostvaner. For at forberede du har brug for: 1 spsk tørret brændenælde, at honning forsøde. Tag mindst en gang om dagen efter måltider.
  4. Infusion af mælkebøtte: Den mælkebøtte er en meget almindelig plante, som er letgenkendelig deres gule blade. Dens rensende, dræning og slankende egenskaber er kendt i århundreder. Takket være dets egenskaber hjælper også bekæmpe den frygtede cellulite. Efter måltider forbedrer fordøjelsen. For at forberede denne infusion behov: 1 spsk mælkebøtte og 1 tsk honning til at forsøde. Tag mindst en gang om dagen efter måltider.
  5. Grøn te med limesaft: Udover at være en forfriskende infusion, det er en potent antioxidant, der beskytter kroppen og holder os unge. Filen indeholder også stoffer, der fremmer passagen gennem tarmen og forbedrer fordøjelsen. Grøn te og kalk er et godt supplement, når slankekure. For at forberede denne infusion behov: 1 tsk grøn te og saft af 1 lime. Det kan tage flere glas om dagen: en om morgenen og en efter frokost.

Du kan også være interesseret i: home slankende infusioner naturlige opskrifter og lære at bekæmpe influenza med naturlig influenza infusioner.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer