Forkølelsessår: 10 naturmedicin


  Forkølelsessår er en infektion forårsaget af en (HSV 1, Herpes simplex virus) og virus normalt det vises generelt mellem slimhinde læbe og hud, der omgiver dem. Herpes skal behandles, ikke kun fordi det er smitsom men fordi det kan være ledsaget af andre symptomer såsom feber, utilpashed, kløe, hævelse, blærer og endda hævede kirtler. Ud over de usynlige pletter eller antivirale salver, kan vi også bruge naturmedicin at fremskynde heling.

  1. teposer

  Blandt de mange terapeutiske egenskaber Te indeholder også medvirke til at reducere forkølelsessår, takket være dens indhold garvesyre forhindre skade til at ekspandere. Herpes virus kan være meget persistente, kan du endda blive hvilende i nervesystemet og genaktiveret til en sænkning af forsvarsværker.

  2. Citronsaft

  Surhedsgrad citronsaft stimulerer dannelse skorper, hjælpe læben område påvirket af fremkomsten af ​​forkølelsessår at regenerere uden at forlade ar. Den kan anvendes direkte på det angrebne område, ved hjælp af et væv eller vatpind dyppet i citronsaft.

  3. Ekstraher padderokke

  Blandt de naturlige retsmidler, som du kan ty til at accelerere heling af herpes omfatter padderok ekstrakt, især værdsat til hudpleje, fordi det indeholder svovl, calcium, zink og silikone, et stof, der hjælper med at genoprette balancen i planteceller beskadigede celler.

  4. Flygtige olier

  blandt de æteriske olier der kan hjælpe lindre de irriterende symptomer (Kløe, brændende eller hævelse) af herpes labialis tea tree olie, som kan indtages oralt er inkluderet, altid konsultere lægen. I mellemtiden, planteolier, såsom eukalyptus eller geranium er effektive til udvortes brug.

  5. Honning

  Nektar bierne har flere terapeutiske egenskaber, og en af ​​dem er deres evne til lindre symptomer forkølelsessår og kan bruges selv under graviditeten. Honning, godt for hud, Det hjælper fremskynde helbredelse og skorpedannelse, uden nogen bivirkninger.

  6. Is

  En grundlæggende, enkel og altid ved hånden afhjælpe, den is. Når de begynder at dukke vabler funktioner af herpes labialis, kan vi anvende nogle isterninger (pakket ind i et lommetørklæde eller håndklæde) direkte til de berørte til at bremse hans udvikling og lindre de irriterende symptomer, der kan producere område.

  7. Impulser og sojabønne

  En sund kost er også et naturligt middel mod herpes. Faktisk er dens udseende er forbundet med episoder af stress, nervøse spændinger og sænkning af forsvarsværker. For at fremskynde helbredelse kan være nyttigt at inkludere i kosten lysin, et stof, der regenererer væv og kan findes i bælgplanter og sojabønner.

  8. Foods skal undgås

  Ligesom kost skal revideres for at inkludere nogle gavnlige fødevarer, der er nogle Fødevarer, der bør undgås ved starten af ​​et forkølelsessår, fordi deres egenskaber kunne genaktivere virus forbliver hvilende i nervesystemet venter på at dukke op igen. Dette er den kaffe, sodavand eller chokolade.

  9. Tandpasta

  Et mormors midler mod forkølelsessår er det tandpasta, der påføres direkte på den ramt af vabler læber område. Du skal blot anvende et tyndt lag af pasta, skal overlade det natten over, for at hele hurtigere.

  10. Eddike

  Et andet middel er hvidvinseddike, hvis egenskaber hjælper hastighed heling af herpes. Det anvendes over området bomuld dyppet i eddike og derefter tørre læber. Herpes ikke bare synes at være inficeret, det kan tage en til tre uger.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  59 + = 61


  Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة