Hvad skal man gøre for at lindre smerten af ​​åreknuder


  Bly en stillesiddende livsstil, flere kilo, den snus eller varme er de mest almindelige risikofaktorer for forekomsten af ​​grimme og besværlige åreknuder. I medicinske termer, den varix er knobby permanent dilatation af en vene, arterie eller lymfekar, forårsaget af ophobning af blod i sin hulhed. Selvom der i mange tilfælde åreknuder ikke forårsager ubehag i andre, kan dette herskende venøst ​​tilbageløb være ledsaget af symptomer såsom følelse af tyngde i benene, hævelse, kløe, smerte og kramper. I de mest alvorlige tilfælde kan der opstå venøse sår. Hvad skal man gøre for at bekæmpe irriterende smerte af åreknuder? Ændre nogle vaner og vedtage en enkel og sund gestus, vil vi være meget nyttig.

  1. Koldt brusebad

  til Venøs forsinkelse tæller, og bemærkninger om, når hævede og trætte ben, er et effektivt middel koldt brusebad. Når du er færdig, anvende en mild fugtighedscreme massage ben at forhindre væskeophobning.

  2. Sleeping med fødderne lidt hævet

  Ubehaget kan føre til åreknuder også ændre hvile. Et simpelt trick til at reducere symptomerne af hævelse og smerte er sove med fødderne lidt forhøjede, placeret på toppen af ​​en pude eller pude. Dette vil hjælpe jer hvile bedre.

  3. Læg dig ned med benene op

  En øvelse, der, ud over at hjælpe med at slappe af, er med til at holde væk ubehag af åreknuder. Liggende på gulvet, holde ben forhøjede over hjertet i cirka ti minutter. Gentag øvelsen hver dag, når du vågner op eller gå i seng.

  4. Undgå varmekilder

  I modsætning til den kolde, kan varmen være en alvorlig fjende også kan gøre åreknuder gå til mere. For at gøre dette, undgå kraftige varmekilder såsom saunaer, langvarig udsættelse for solen på stranden eller ved poolen og boblebade.

  5. udøve regelmæssigt

  Der er ingen mangel knust i gymnastiksalen, men gøre simple øvelser som , i det mindste tre gange om ugen. En simpel øvelse, der hjælper med at aktivere kredsløbet og for at opretholde vægten, da overvægt kan øge risikoen for åreknuder. Det er også godt at cykle.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 73 = 76


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة