Hvorfor lyder knogler?

Har du lyder knæ op ad trappen?, Har du bemærket en revne til at strække din ryg eller knoer? Med andre ord, Hvorfor lyder knogler? Ligesom resten af ​​kroppen, knogler også fortælle os, så vi bør lytte til dem. Find ud af hvad der er bag fælles lyde.

Knoglerne tale, og hvad de fortæller os, er betegnende for deres sundhed og hvad de har brug for på et givent tidspunkt. I de fleste tilfælde er det ikke fælles lyde er vigtigst, men vi må ikke undervurdere dem. Den revne af knoerne knasende knæ når op ad trapper eller tilbage til krybe sammen. Hvad besvare disse lyde? Og frem for alt, når at se en læge? Hvis der ud over de lyde andre symptomer, såsom ubehag eller betændelse, bør konsultere læge.

den årsag af lyde varierer betydeligt afhængigt af de involverede knogler. Således, i tilfælde af knoerne, er der ingen patologiske årsag. Denne støj opstår, når, ved at tvinge eller strække fingrene, vises en boble (nitrogen opløst i fluidet mellem knoglerne i leddene). For at producere et nyt klik, vente, indtil en ny boble dannes.

Interessant, fælles lyde er hyppigere i kvinder. Dette har en forklaring, og at kvinder, på grund af deres forfatning, har en tendens til at have mere fleksibilitet led, brusk, muskler og sener (der er kendt som hypermobilitet). Her er de også involveret hormonelle faktorer, der gør kvinder har mindre muskler volumen, så leddene er mere sårbare. Hvis lyde, knitren eller POP leddene bliver hyppigere, især da vi får år, bør konsultere en læge, da der kan være et princip om fælles degeneration.

fælles lyde: mangel på motion?

Kan fælles lyde advare os om, at vi skal gøre mere motion? Svaret er ja. Faktisk motion hjælper fugter og holde sig i form brusk, som næres af ledvæsken. Sport hjælper med at reducere fælles lyde og bremser aldrende brusk. Blandt de mest nyttige øvelser, svømning og cykling.

Du kan også være interesseret i: Knæsmerter: årsager og afhjælpning for at undgå ubehag og smerte skulder og hals: årsager og behandling.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 48 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة