Gør kærlighed for første gang: Tips og arbejdsstillinger [FOTOS]

Gør kærlighed for første gang er meget vigtigt. Hvis du har besluttet at gå et skridt videre med den fyr, du har været sammen et stykke tid, du opdage de bedste måder at gøre dette.

Der kommer et tidspunkt i livet af enhver par, hvor den tid til at tage et skridt videre og helt åben for den anden person demonstrere fysisk kærlighed i tillæg til den psykologiske. Du kender tiden er inde når de to af jer føler forberedt og kroppen simpelthen bede om noget mere.

Hvordan til at elske for første gang?

For mænd første sex med din partner er lige så vigtig som for kvinder. For både vil være et vigtigt skridt. Sikkert vil du analysere hvert skridt og hver kommentar til den maksimale ventetid alt perfekt, selvom der i de fleste tilfælde ikke ske det, som smag og foretrukne positioner til at elske med hver opdaget med tiden og praksis. Vi anbefaler, at du gør, når du har tillid til ham, så vær ikke spændt og kan nyde.

I den mest praktiske, vil vi hjælpe fortæller de bedste positioner til at gøre først. Med disse enkle arbejdsstillinger kan du starte dine motorer.

  1. foreløbig: De er afgørende i enhver seksuelt forhold, og meget mere for at være første gang siden denne praksis vil hjælpe dig få mere selvtillid med hinanden og desinhibiros bort kompleks; kan være morsom Kilde, vittigheder osv eller mere romantisk med kys og kærtegn overalt.
  2. 69: Denne berømte positur er perfekt til kvinder, der stadig De er ikke forberedt at opretholde en fuld seksuelt forhold, det vil sige penetrerende, uden at give absolut fornøjelse, og at denne holdning er så erotisk vil nyde to fulde og hvad er bedre, både!
  3. Missionary: Det er helt sikkert den seksuelle position par excellence, og en af ​​de Kamasutra stillinger foretrækkes af kvinder, hvor kvinden ligger med forsiden opad og mand ansigt til ansigt er placeret over det; sikkert, en position, der vil give se på dig i øjnene og få tillid til hinanden, samt kisses Del i overflod.
  4. rytterske: Her kvinden tager tøjlerne, sidder overfor manden og bevægelige hofter mærke en dyb og mest tilfredsstillende penetration, og takket være den mandlige kønsbehåring stimulerer det punkt G.
  5. Spoon: I denne stilling, selvom han ikke var ansigt til ansigt. jeres kroppe er limet så i stand til at drage fordel kærtegne dig, og hvad du har lyst til, meget forskellig fra den såkaldte doggy style, fuldstændig mangler romantik.

Vi håber, at med disse ideer din første gang er meget tilfredsstillende, og hvis ikke, så fortvivl ikke, vil det være over tid. Bare husk altid at beskytte dig. Held og lykke.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة