Kamasutra stillinger: De mest elskede kvinder [FOTOS]

Arbejdsstillinger mest elskede kvinder i Kamasutra. Find ud af, hvad er de bedste positioner i denne berømte bog de fleste nyder enhver kvinde.

Han er kendt som Kama Sutra Det er en bog fra Indien og en af ​​de mest indflydelsesrige i historien for både mænd og kvinder, takket være det kapitel, hvor forfatteren lister og illustrerer 64 'kunst' at elske, og mange mennesker forveksler med bogen i sin helhed.

Blandt dem kan vi finde alle positioner, herunder bedst til at elske på sengen og nyde, men der er sikkert nogle, med hvem kvinder kan nyde mere på grund af situationen på deres erogene zoner, og som den følelse vil være uendeligt mere bemærkelsesværdig.

  • romantisk poseren: Hvis dit mål ikke er ud over at nyde nogensinde miste romantik, kan du prøve positioner, hvor dine ansigter og jeres kroppe er tæt på hinanden som Vippe, trekant, lotus, nummer 8 eller nogle mere typisk som missionær, en af ​​de positioner, der vil hjælpe dig tabe flere kalorier.
  • dybe holdninger: Bestemt, når de fleste nyde en kvinde i sengen er det tidspunkt, hvor positionen tillader meget dyb indtrængen, især Hvis partneren ikke er for stor, og blandt dem kan vi finde stillinger som V, den mølle, hængelås, opstigning til begær, ventilator, sejlbåd eller hakke.
  • risikofyldte positioner: Hvis din seng er ikke stærk og foretrækker at stå på en stol eller et bord, arbejdsstillinger som stolen eller hængelåsen De er perfekte, men du kan prøve alt du kan tænke på, hvor du ønsker. Vær forsigtig, men med nogle positioner, der, hvis du ikke er meget fit, kan de være farlige.

Blandt dem er der en, der uden tvivl vil gøre dig nyde mest, opkaldet lateral samba, hvor du placerer mens du sidelæns med benene strakt og danner en 90 graders vinkel med din torso, vil dit barn blive placeret strakt over dig, hviler sine arme på hver side af kroppen.

Med denne tilgang din fyr stimulere forskellige områder til som normalt du er vant, og følelsen er spektakulære, men du kan også vælge at brug smøremiddel til komfort, mens holde dine ben lukket.

Vi håber, at disse holdninger, du opnå, hvad du fastsat i dine relationer, og få det både du nyde oplever i sengen eller hvor du ønsker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 65


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi