Couple onani er godt for forholdet: Vi forklarer hvorfor

"Min partner behøver ikke onanere, fordi jeg allerede give ham, hvad han har brug for." "De, der onanere er fordi de er alene og gør, er ikke sundt." Disse sætninger er den mest hørt, når vi taler om onani, muligvis, eller endda os selv er enig med dem. Det er rigtigt, at seksualitet Det er et grundlæggende behov som giver mulighed reproduktion, det hjælper at vide den anden og / eller reducerer seksuel spænding mellem to mennesker.

Imidlertid opfylder den enkelte funktioner, der kan opnås både i par og alene, praktiserende masturbation. Det er et middel til afslapning, afreagere og undgå spændinger fysiske og følelsesmæssige. Være en måde at udforske nye fornemmelser, tog og provokere forskellige måder at opnå orgasme.

Onani praktiseres alene, har andre funktioner, der kan være gavnlige og supplerende seksualitet par som berigende seksuelt forhold, der fremmer den intime selverkendelse, så vi kan træne og få tillid med os selv, hjælper os til at tage ansvar for vores egen seksualitet . Gør måder at fremkalde, teknikker, stimuli eller fantasier erkender, at bringe mere kvalitet til vores køn.

Det faktum, for ikke at have den 'pres' ledsager / a, gør det til en Meget nyttigt værktøj at arbejde eventuelle seksuelle problemer. For kvinder, der ikke har oplevet orgasme eller mænd med erektil dysfunktion, onani er en god måde at finde stimuli, der forårsager ophidselse, som fremmer smøring eller erektion af penis.

I modsætning til, hvad nogle mennesker tror, ​​onani ikke udtømmer sexlyst og ønsket om at have sex med en anden / et. Faktisk kan dette være et godt alternativ, for eksempel, når parret seksuelle rytmer er forskellige.

Onani og seksuel leg kan indarbejdes i den seksuelle spil. At lære at onanere foran parret til orgasme, kan det være en Meget erotisk spil, mens kan hjælpe os til at miste den skam og frygt for at blive observeret / som, selv om det er mere ubehageligt for kvinder, nogle mænd er ikke så god til at vise deres partnere, hvordan du skal gøre, eller som de vil, så opgaven er også for dem.

For de mere frygtsomme, kan du starte semi kjoler og svagt oplyste, med de to parter på et tidspunkt. Det kan være meget stimulerende og nyttig opfordre den anden til at kæle, forklarer de bedste måder at gøre det og vise det selv. Faktisk indarbejde alt det, vi har at opdage og læring alene, lege med venner. I virkeligheden, i sexterapi, Det er en af ​​de udfordringer, til parret og favoriserer meget viden og gensidig tillid.

Så hvis du ønsker at styrke dit forhold og få tillid, forsøge at følge vores rådgivning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 77 =


Danacol laxatif Sarveisontelo أتعس عيد حب إيجابيات الصورة ستائر المطبخ