Afføringsmidler øjeblikkelig hjem: Placering af de 10 mest effektive

den naturlige afføringsmidler er fødevarer, der giver os mulighed for at bekæmpe forstoppelse problemer med kost. Drikkevarer, kosttilskud eller livsstilsvaner, der giver os mulighed for at tage fat på en sådan fælles og irriterende som forstoppelse problem. den afføring frekvens er en indikator for vores sundhed kendt og vigtig. Men i modsætning til hvad der er almindeligt anset, er det ikke nødvendigt at evakuere hver dag for at overveje dette fysiologiske funktion som normalt, da det er tæt forbundet med individuelle karakteristika.

Afføringsmidler hjem: Når vi ikke har brug for?

Læger indstille en reference skala fra et minimum evakuering hver tredje dag og op til højst tre afføringer om dagen. Derfor, hvis vi ikke føler trang lige i tide hver dag vi ikke mener derfor, at vi har en forstoppelse problem.

Ofte midt i en mavepine, stærke afføringsmidler, der ikke kan give det forventede resultat (hurtigt resultat) anvendes, mens kan have bivirkninger, hvis de anvendes på lang sigt, Som alle andre lægemidler. Derfor er det bedst at tage sig af vores tarm regelmæssighed med naturlige afføringsmidler såsom fødevarer, der skal indgå i kosten, afføringsmidler og ingen kontraindikationer effektive retsmidler.

De bedste naturlige afføringsmidler

at bruge afføringsmidler hjem bare lære mere om mad. Se rækkefølgen af ​​de ti naturlige afføringsmidler at hjælpe med at bekæmpe forstoppelse, et problem, at kvinder er mest sårbare.

1. Vand

Ja. Vand er blandt de mest magtfulde afføringsmidler, hvis den tages i overflod hele dagen, men især om at vågne i de tidlige timer af dagen. Vand hjælper med at rense mave og tarme, blødgør afføringen for at bistå evakuering og stimulerer tarmperistaltikken.

2. Kiwi

Frugt har generelt en afførende virkning, men kiwi er en absolut garanti. Det er tilrådeligt at tage to kiwier om morgenen på tom mave i et par dage og se, hvordan tarmene er blokeret. den frugt med højere fiberindhold.

3. Udøver

Den fysiske træning er en velsignelse for vores sundhed. Ud over at hjælpe bekæmpe de ekstra kilo og holde vores unge hjerte og hjerne, fysisk aktivitet er en af ​​de mest effektive afføringsmidler, selv at tabe sig. Årsagen er, at med en stillesiddende livsstil vores krop, herunder tarmen, bliver doven.

4. Spis fuldkorn cerales

En måde at gennemføre tarmene og bekæmpe forstoppelse sund og naturlig måde. Begge skalaer, at tage morgenmad med mælk eller yoghurt, som brød, pasta og ris, fuldkorn er rige på fibre, en af ​​de fødevarer, der rense tarmene og stimulere deres funktionalitet.

5. gummi og sukkerfrit slik

Tyggegummi eller slik er en måde at stimulere vores træg tarm. Funktion som osmotiske afføringsmidler fordi sorbitol, et sødemiddel, der indeholder, bevarer vand i tarmen og forhindrer dannelsen af ​​hård afføring. Selvom det ikke er det sundeste valg, kan det bruges lejlighedsvis.

6. Impulser

Ligesom frugt og fuldkorn, grøntsager er afføringen magtfulde, fordi de indeholder en masse fiber. I tilfælde af problemer såsom irritabel tyktarm eller colitis, før tager bælgfrugter er det bedst at konsultere en læge.

7. Svesker

En afførende så kendt som effektiv. svesker er og de er altid effektiv hele året. Velsmagende, rig på gavnlige stoffer til vores krop, kan vi inkludere denne fødevarer på morgenmad, sammen med fuldkorn. Frugten er en tilbagevendende naturligt afføringsmiddel.

8. lakrids

Lakrids er en aromatisk rod normalt spiser som bolsjemasse eller naturlig Den kan fungere som et naturligt afføringsmiddel. også det tjener til at øge spændingen så før herunder det i din kost på en regelmæssig basis, skal du kontakte din læge

9. Nødder

Valnødder, mandler, kastanjer, hasselnødder ... olieindhold og fiber gør nødder i et afføringsmiddel, plus en god helsekost, fordi blandt andet hjælper med at reducere kolesterol. Vi kan tage nødder som snack, morgenmad eller tilføje dem til vores opskrifter både søde og salte. En smag af overskydende naturlige stimulus af tarmene.

10. Te og Aloe vera afførende effekt

den aloe vera også en potent antiinflammatorisk er også den bedste naturlige afførende. Til te med afførende virkning, spørg på apoteket tillid, fordi ikke alle typer er gyldige for en tarm transit forstoppelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 53 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة