15 seksuelle teknikker til at overraske en mand i sengen

For at overraske din partner Det er meget vigtigt at innovere under sex, rutine og kedsomhed De kan føre til en manglende lyst af begge parter, og derfor bliver en langsigtede problem. Bemærk, at ved naturen mænd tænker på sex i gennemsnit 19 gange om dagen, og så er det godt at vide, at der er nogle teknikker, der vil hjælpe dig med at overraske din fyr og gøre dig nyde en utrolig måde forhold.

Hvis du er en person seksuelt aktive, Du har fundet den perfekte mand til dig, og du kan lide at overraske din partner, kan du ikke gå glip af disse 15 seksuelle teknikker til at overraske en mand i sengen:

1. Spolen

Det er dybest set ordregivende de vaginale muskler, knyttede og unclenching hans penis med dem, gentagne gange, for at forsinke ejakulation og mandlige orgasme opnå en høj intensitet.

2. tántrico Kiss

cirka lige før klimaks, du kan stoppe og stå et par minutter kysse din partner, som du acompasáis vejrtrækninger gennem en god kys hvor ikke at begå fejl. Denne stoppe forstærke intensiteten af fornøjelse for både.

3. Florentino

Praksis, hvor kvinder, positioner mand tilbage holdt hans penis, mens han trænger til at tage huden så langt tilbage som muligt. således intensiveres den mandlige orgasme. Du skal passe på ikke at overdrive stramning, ja.

4. Klem

I den tid af ejakulation, presses glans at undgå udvisning af sæd og derefter penis klemmes 3 sekunder sammenklemmende tryk i hvert af de områder følgende fire gentagelser ejakulation tillades at strømme, hvilket gør fornøjelsen af ​​det intensivere.

5. spidery

Den består af massere hele kroppen forsigtigt med fingerspidserne især områder nær pungen formular. Denne stimulering ikke direkte, men intensiverer fornøjelse forøger excitation.

6. hanky

Året har utallige nerveender og er meget behagelig stimulation under samleje for mænd, denne teknik indebærer indsættelse et lommetørklæde rektalt og strække det forsigtigt under orgasme. Det vil gå amok.

7. Postillonage

Svarende til den kendte teknik er at indføre den pinkie i det år, mand øjeblikke før ejakulation.

8. Carezza

Under samleje, gennemtrængningshastigheden styres så det er mere intens, når manden er bare spændt og nå endnu stoppe, når du er i høj grad. tjener at forlænge levetiden samleje og kvindelige orgasme muligheder.

9. De ni bevægelser

Under samleje manden intersperses indsigter lavvandet kun glans og andre dybe. Så det interleave 7 mild og to dybe. Dette vil hæve niveauet af spænding af begge.

10. voyeur

Mændene elsker at være dominere og frem for alt se, hvor glade kvinder. Denne teknik indebærer onanere foran din partner kontrollerende tidspunkter, hvor det kan gribe ind for at røre dig, hvilket gør det klart, hvem kommandoer hele tiden.

11. Dog ende

Dette er en af ​​de foretrukne stillinger af mænd af den position, hvor penis påvirker vagina, det gør dem til at føle musklerne forårsager pres omkring hans medlem. prøve bøje hovedet indtil den når højden af ​​armen, denne hældning pDet otenciará pres og fornøjelse.

12. scrotalt Massage

En anden måde at intensivere fornøjelsen af ​​en mand er praksis fellatio på samme tid, det massage pungen. Uden tvivl, ejakulation og stimulerer spænding vokser betydeligt.

13. Reverse Felación

Denne form for oral sex er placeret liggende hoved falder ud af sengen, så at mennesket kan indtaste penis i halsen som om det var coitus. Denne stilling stigninger grad af dybde fellatio og ejakulation hastigheder.

14. Smøring

Hvis der under den seksuelle akt smørende kontinuerligt glans giver svirp, Det vil være mere holdbar erektion og ophidselse under samleje så godt.

15. fosterstilling

Den laterale sex i fosterstilling det er en af ​​de favoritpositioner Mænd sker også, hvis mens indtrængen masserer hans testikler nedefra, vil glæden være enorme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 23


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة