5 tricks til at forsinke reglen

den menstruation er en naturlig proces der bør ikke ændres, det er rigtigt, at en udpeget som en særlig fest dato eller en tur er nogle af de øjeblikke, hvor sænkning af reglen kan være ubelejligt, for de sjældne lejligheder vi foreslår 5 tricks til at forsinke reglen. Nogle kvinder genkender intet ubehag under menstruation, andre, dog er under hårdt ubehag, der kan være invaliderende for at udføre de daglige opgaver. Husk, at disse metoder kun bør anvendes i undtagelsestilfælde, hvor reglen er til hindring for os ikke at overspise.

Hjem tricks til at forsinke menstruationscyklus

  1. prævention: P-piller Det er den mest effektive metode til at forsinke reglen. Som hormonalt svangerskabsforebyggende, hæmmer ægløsning, så ved at følge anvisningerne specifikke for p-piller, vi kan forsinke regel et par dage. Den svangerskabsforebyggende ring giver også denne mulighed tillader forsinkelse regel.
  2. drikke citronDen populære tro attributter citron ejerskab hjælp regel forsinkelse, ja, det er taget i store mængder flere dage før starten af ​​reglen. Det kan tages med vand, og kan hjælpe forsinke menstruation mellem en og to dage. En anden mulighed er at erstatte citron eddike.
  3. spise linserSelvom de ikke har videnskabeligt grundlag, den populære tro tilskrives bestemte fødevarer effekt forsinkelse regel. For at gøre dette, vil det være nødvendigt at inkludere disse fødevarer i kosten i mindst en uge før starten af ​​reglen. Disse fødevarer omfatter linser. I mellemtiden er det undgå visse fødevarer denne forhøjelse kropstemperatur og begunstige fremkomsten af ​​reglen, såsom hvidløg, chili, paprika, chili eller ingefær.
  4. udøver: Den intense, ligesom stress eller følelsesmæssige angst motion kan medføre forsinkelse af reglen. Naturligvis understregede er ikke den bedste idé, men sporten selv kan være et trick at bruge, hvis vi agter at udskyde et par dage. Hvis du ikke er vant til at gøre motion eller ikke har den fysiske tilstand for intens bord bør ikke følge dette råd, fordi din krop ikke vil være klar til overbelastning. Rådgivningen er øge hastigheden og hyppigheden af ​​motion afhængig af den fysiske tilstand eller for vane at gøre sporten.
  5. Koldt brusebadKoldt vand Det hjælper forsinkelse, blokere eller forsinke strømmen. Det gives et bad af koldt vand, svarende til den koldere folketro bedre.

Du kan også være interesseret i: rigelige Regel 15 almindelige årsager, der forklarer det, og hvis du har brug for den modsatte effekt læse vores artikel om de bedste midler til at gøre lavere menstruation.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 68


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi