Ti byer, der er bedre i Spanien

Du ved, hvad den Spanien by, hvor du bor bedre? Der er mange personlige faktorer, der påvirker tid til at være glad og føle sig integreret i en by, fra familie og venner til arbejdspladsen. der er andre eksterne faktorer, der bestemmer livskvaliteten da prisen på lejeboliger, skatter, basale ydelser som uddannelse eller sundhed og klima. Disse spørgsmål har tjent til at udvikle sig, fra en undersøgelse af Nuroa.es, rækkefølgen af ​​10 byer, der er bedre i Spanien.

Byer, hvor er bedre i Spanien

  1. Ciudad Real. Denne typiske Manchego og quixotic by har den ære at lede denne særlige ranking takket være deres tjenester er den mest overkommelige økonomisk set: husleje, sundhed og uddannelse&# 8230; gode forbindelser til Madrid og det faktum, at der ikke er en alt for stor by ejer ikke overbelægning i skoler og sundhedsvæsen er også vurderet. Dens historiske og kulturelle arv og sin privilegerede beliggenhed De gør det til et ideelt sted at bo, især unge par med børn by.
  2. Cáceres. Denne smukke middelalderby andenpladsen. Det er især værdsat for sit milde klima med mange solskinstimer om året, skal dette må tilføjes, at er en af ​​de billigste byer at leje et hjem. Caceres har to ekstra attraktioner, det er blevet valgt spansk hovedstad Gastronomi og blev valgt i 1986 World Heritage By af UNESCO.
  3. Ávila. Castiliansk by, berømt for sin væg, fuldføre podiet af de spanske byer med bedre livskvalitet og flere fordele i form af husleje, sundhed og uddannelse. Selvom det er en af ​​de byer indspillede lavere vintertemperaturer mere end han gør kulturel rigdom besidder, blev han udnævnt World Heritage By af UNESCO.
  4. Badajoz. Du har intet at misunde sin nabo Cacereña fordi kun én position adskiller rangordning af Spanske top ti byer i livskvalitet. Vejret spiller også for byen grænsen, ligesom det faktum at have den billigere og billigere.
  5. bassin. La Mancha By berømt for sine hængende huse Det er som nummer 5 i rangordningen. bassin Det er en lille by, som blandt andre skatte en rig arv arv, ikke at være på alle overfyldt, tilbyder mere overkommelige tjenester og muligheden for at få billigere boliger.
  6. Logroño. Kommunikation og udgifterne til basale ydelser som vand, tillade Logroño være blandt de ti bedste byer med bedre livskvalitet, selv om vejret er en faktor, der forringer nogle punkter. Logroño er også et ideelt sted at nyde den god mad.
  7. Albacete. Castilla La Mancha Det er ifølge den placering og de faktorer analyseres, den selvstyrende region, der synes at blive levet bedre. Inde i La Mancha provinsen, berømt blandt andet for sin gastronomi (oste, vine), ser det ud til at have de bedste betingelser for dens indbyggere nyde en bedre livskvalitet.
  8. Zaragoza. Den Aragonese by, internationalt kendt for sin storslåede basilika, ikke overfyldte ligesom Madrid eller Barcelona (selvom det er en stor by), hvilket gør det til et godt sted at bo. Tiden ikke altid ledsager, selv om den gennemsnitlige temperatur er omkring 15 grader. Et andet punkt i sin fordel er at have god kommunikation (højhastigheds tog). en moderne by med en stor kulturarv.
  9. Valladolid. Hovedstaden i Castilla y León har en lavere værdiansættelse på emner som klima (for koldt om vinteren) og boligudgifter. Til sin kredit, fundet andre faktorer såsom basale tjenester (sundhed og uddannelse) og skatter. I tilfældet med IBI, det er en af ​​de laveste i rækkefølgen.
  10. Pamplona. Luk denne liste over de byer, uden tvivl bedst kendt internationalt takket være Sanfermines, til, der har overgivet han sig til Hemingway. Pamplona er en by, hvor god mad Det er tilstrækkeligt til at indgå i rækkefølgen grund. Det er en by med ung atmosfære og mange turistattraktioner at besøge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 61


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة