Orchard derhjemme trin for trin: Hvad at plante? [BILLEDER]

Hvordan man laver en køkkenhave. Så vi forklare, trin for trin, hvordan man betinge en byhave og også hvad tid kan plante planter.

Ved andre lejligheder, har vi tilbudt dig alle detaljer for at dyrke Padron peberfrugter eller tomater, der dyrkes i potter hjem. Men i dette tilfælde, præsenterer vi en komplet vejlede vejledning i, hvilken slags planter, du kan vokse derhjemme.

Det er turen kommet til gøde jorden. Vælg et sted, der modtager sol det meste af dagen. Hvis du har et åbent rum respekterer ordre fra ydersiden mod midten: lille ved kanterne, og pladskrævende lav derefter efter disse kræver respalderas og imod den højeste eller klatrevæg. også, frigør et rum, hvor slidbane uden skadelige plantning.

cirka urter og små potteplanter plantning arter bør eller mellem haveplanter, forbeholder jorden til andre planter.

Inden vi går videre til at så er du nødt til at planlægge, hvordan du vil gøre det. Når du har besluttet, at det er tid til at betinge jorden. Fjern ukrudt og sten, og glatter jorden med en hakke og en rive. Brand tildelte rum, hvilket gør plantning rækker. Pica hakke med hjælp fra omkring 15 cm. gulv, indtil du føler løs jord i små klumper og luftigt. Tilsæt 2 til 10 cm. kompost og blade jorden forstærket, i henhold til den tilgængelige plads. Du kan også tilføje guano, hvis din jord er meget stor. I tilfælde af en meget sur jord, kan du tilføje kalk, især hvis plantning grøntsager.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 15


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة