At holde ren vores sølv smykker: tricks

At holde ren vores sølv smykker: tricks. Han er vred, når du går til at sætte nogle smykker sølv har sparet noget tid, og kan ikke, fordi det er sværtet. Til sidst sølv er beskidt og noget uundgåelig, Så i dag vil vi lære dig nogle hjem tricks til at rense det lejlighedsvis for den dag, du ønsker at bruge ikke finde sort. Som med smykker, så med andre køkkenredskaber sølv som bestik, lysestager, et sæt kaffekopper, osv, så anvendes disse tricks til alt du har sølv og du vil altid være som ny.

Som vi rensede krystaller hjem med sølv at gøre det samme fra tid til anden, så når vi ønsker at bruge vores smykker eller bestik af dette materiale, vi kan gøre det uden problemer.

med hjem tricks du kommer til at lære i dag kan du få alle dine ejendele perfekte sølv, både nyere og ældre, fordi du kan gøre hele skinne som den første dag.

Tricks til at rense sølv

  • foret med folie en gryde til at modstå varme og fyld af varmt vand og salt. Indtast din sølv smykker eller en del, og lad det stå en time. Så er du nødt til at tørre dem godt med en ren bomuldsklud til sølv er ikke Ralle.
  • Lav en løsning bagepulver og eddike eller citron, hvad du foretrækker, og våde en klud med det. Så forsigtigt gnide hvert stykke.
  • den tandpasta Det er ikke kun en af ​​de tricks, der eksisterer for at tørre de bumser, men vi kan også hjælpe rent sølv. Før brug bør du vaske grundigt med sæbe og vand alle smykker, så pasta UNTAS stærk gnidning med en klud og endelig tilbage til at vaske dem med sæbe og vand for at fjerne resterne.
  • Du kan også rense dine smykker og sølvtøj med terpentin. Drizzles på et stykke vat og gnid ham alle brikkerne. Så er du nødt til at afklare med vand, så der ikke er noget produkt.
  • den vaskemidler Det kan også være en løsning. Tag en skål og fyld den med vand og opvaskemiddel og bring det i kog, dyppe din sølv smykker og efterlade et minut. Tør derefter igen med en ren bomuldsklud for at undgå at løbe risikoen for Rallen.

Alle disse tricks er med hjemmelavede produkter, der kan tage dig fra hack, især når du er hjemme, og du kan ikke købe et specialprodukt til rengøring af sølv, som let finder i butikkerne, og som også er effektiv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 45


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer