Rengøring træmøbler naturlig: The Cheats

Tricks til rengøring træmøbler. Vil du gerne hvordan man naturligt rent træ møbler i dit hjem? Nedenfor kan vi tilbyde nogle virkelig effektive tricks.

En af de mest delikate huslige pligter er rengøring visse møbler eller apparater. Således for eksempel, andre gange vi har lært naturligt rense din køleskab, naturlige tricks til at rense din vaskemaskine, at naturmedicin stoppe snavs fra dine retter, naturlige løsninger til at rense spejlene i dit hjem eller for eksempel tricks at rense marmor naturligt. Men så, Vi viser dig, hvordan du kan rense træ møbler i dit hjem.

Når du har lavet mix, kan du og rengør lakerede træmøbler du ønsker det. Glem ikke, selvfølgelig, skylles godt og til sidst tør den med en ren, blød klud.

Rengøring af teak

Vi taler, ved denne lejlighed, en af ​​de smukkeste skove. Men det præsenteres som negativ omhu og opmærksomhed, det kræver.

Teak er kendetegnet ved en træ, der kombinerer robusthed med bløde fibre, så behøver ikke overdreven gnidning ved rengøring af overfladen for at undgå at forårsage ridser på den.

For at rengøre teak møbler, anbefaler vi at bruge en børste med bløde børster, men meget befolket. Desuden kan du gøre brug af rigelige vand blandet med en mild sæbe og detergent, uden frygt for at forårsage skader på træet.

Hvordan at rengøre gammelt træ

I tilfælde af gammelt træ skal du ofte rengøre støv med en blød børste, især mellem spalterne. I dette tilfælde anbefaler vi at ty til traditionelle produkter designet til rengøring af antikke træmøbler. Sådanne produkter kan finde dem i nogen fabrikken eller specialbutikker.

Naturlige retsmidler til rengøring træmøbler

For at gøre dette, skal du bruge: citronsaft, 1 tsk flydende Castilla sæbe og 4 dråber af din favorit duft.

Bland alle ingredienser i en sprayflaske. Ryst godt og anvende det direkte på overfladen, der skal rengøres. I tilfælde, du ønsker at udskrive mere glans til dine møbler, du kan hælde et par dråber olivenolie på en fugtig klud og videregive møblerne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 58 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi