brun udledning: Årsager og når vi er nødt til at bekymre sig

almindeligt brun eller mørkebrun vandføring, er disse tab mørkt blod ikke-menstruation type, som kan verificeres enten intra-menstruation (mellem en cyklus og en anden, ofte på samme brun flow ægløsning), enten lidt før menstruation selv, eller endda brun strømning under den første fase af graviditeten (i dette tilfælde, ja, de er normale og bestemmes ved implantation af ægget i livmoderen, kendt som implantation blødning).

Årsager &8220; spoting&8221;, dette er det udtryk, gynækologer anvendes til at definere fænomenet mørk blodtab, De er forskellige, afhængigt af deres oprindelse, og i de fleste tilfælde ikke er grund til bekymring men, ja, vi må ikke undervurdere dem, især hvis det gentages episoder. Lad os nu prøve aclarártelo, idet der skelnes mellem tab &8220; spoting&8221; dysfunktionel eller organisk oprindelse.

Flow forårsager brun eller dysfunktionel oprindelse spoting

Det er den mest almindelige årsag, især i den fødedygtige alder, og bør ikke gynækologiske patologi af organisk type (diskuteret nedenfor), men en psykofysisk tilstand af ubalance, eller problemer natur &8220; mekanisk&# 8221;, alle kan løses.

Brun flow Årsag 1: Stress

den hormonet cortisol (Hvis niveau stiger, når er stressede) og hormon adrenalin, De arbejder sammen sætte kroppen i alarmtilstand. En tilstand, der påvirker hypothalamus, den del af vores hjerne, der også regulerer aktiviteten af ​​vores æggestokke, Ligesom alle legemlige biorytmer. [/ Multisidevisn]

Årsag 2 brune flow: spiseforstyrrelser og fedme

Når en kvinde har problemer i forbindelse med mad, såsom anoreksi, bulimi, fedme forårsaget af overspisning, menstruationscyklus mister også nord. Især når vi taler om bulimi, kan du endda afbrydelse af menstruationscyklus (sekundær amenorré).

De er godartede tumorer at vokse i uterus (kan være cervikale eller endometriel), og en af ​​dens symptomer er disse mørke blodtab. De kan let diagnosticeres ved ultralyd, og skal overholdes, og fjernes kirurgisk. I hvert fald de er uskadelige. Hvis du vil vide mere om fibroid livmoder fibroid livmoder eller klik her.

Årsag 7 brun flow: Skade præ-kræft og kræft

Suffer denne form for spotting en tilbagevendende basis, og mere så hvis man allerede er i overgangsalderen, Du kan hæve mistanke om, at der er noget mere alvorligt. Udfør hvert 2-3 år celleprøve fra alder 25 og frem er den bedste måde at forhindre denne form for patologi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 47


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة