tyk hvidt udflåd: hvad betyder det?


  Worry, skam, ubehag&# 8230; Sandheden er, at sjældent taler åbent for vaginal flowl, mere eller mindre tætte fysiologiske sekreter forekommer under menstruationscyklussen. Når vi taler om tyk hvidt udflåd, hvad betyder det? I dag løser vi nogle af de mest almindelige spørgsmål om forekomsten af ​​flow.

  Sekretion af udflåd forekommer oftest før menstruationscyklus under ægløsning periode og Hvis kvinden er gravid. Selv i de fleste tilfælde, den hvide decharge er noget helt naturligt, bør det ikke nedtone. Hvis det viser sig hele tiden kan være indikativ for vaginal infektion, som det kaldes candidiasis, en infektion, der kræver medicinsk behandling.

  1. Hvad er flow?

  udflåd, per definition, er det ikke noget, men det slim produceret af livmoderhalskanalen med det specifikke formål at beskytte kønsdelene af mulig ekstern aggression som fremkomsten af ​​bakterier og svampe. Hvid, mere eller mindre tæt og gelatinøse tekstur flow ofte sker ledsaget af andre symptomer dem, der skal betale opmærksomhed som ubehag, kløe og lugt.

  2. fysiologisk fænomen

  Når sekreter flow er slanke, tynd, næsten transparent og klæbrigt, kan tilskrives en fysiologisk fænomen såsom sekreter produceret dage før ægløsning og menstruationscyklus. Det er kendt som basal eller normal flow og er ikke et problem for kvinder, men er et logisk skridt i den beskyttelse af vaginal flora. I dette tilfælde betyder det noget symptom ikke forekomme som kløe eller ildelugtende udflåd.

  3. Hvid flow som et symptom på graviditet

  leucorrhoea Det kan også være et symptom på graviditet, som udkommer først og fremmest i de første måneder af graviditeten. Selv når alt går glat, er det normalt, at i begyndelsen af ​​graviditeten øge produktionen flow til at beskytte livmoderen og især de embryonale mulige bakterier.

  4. Hvid flow som et tegn på STD eller infektion

  Udseendet af flow du kan besvare, i nogle tilfælde, udseendet af en STD eller et infektion forårsaget af en svamp (Candida albicans). I disse tilfælde kan årsagen være afledt af en ubalance af vaginal flora eller andre faktorer, såsom træthed, dårlig personlig hygiejne eller problemer af spændinger og stress, der er svække immunsystemet. Hvis du er i tvivl om forekomsten af ​​strømmen, i denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan man kan vide, hvis du har vaginal candidiasis og nogle løsninger til at lindre symptomerne.

  5. Antibiotisk behandling

  I tilfælde af forekomst af flow forårsaget af infektion antibiotisk behandling kræves. udover flow tyk hvid farvet, også produceret andre genitale symptomer såsom kløe, smerter under samleje og brændende fornemmelse ved vandladning eller afbrænding. I disse tilfælde er det tilrådeligt at konsultere en læge, men kan også lindre symptomerne naturligt med disse retsmidler.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  21 + = 24


  Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة