Kost til diarré hos voksne: Konsolidering Food

Mad til diarré hos voksne. Mens diarré er ikke et alvorligt problem, hvis ubehageligt magasin forstyrre vores mad til nogle ideer. Vi forklarer, hvad den fødevarer til at skære diarré hos voksne mere effektive.

Normalt følger vi en bestemt kost for at holde os i linje, men det er også meget tilbagevendende, når vi har nogle problemer med fordøjelsen såsom for eksempel colitis eller irritabel tyktarm lidt af mange mennesker. I de fleste tilfælde er disse problemer har en karakter af nervøs, så det kan manifestere sig som et resultat af stressende omstændigheder, usund levende eller måske på grund af en ensidig kost. For at afhjælpe det bedst at gennemføre en kost, der ikke irritere tyktarmen. Du kan også vælge naturlige midler såsom forbrugende infusioner kvan. Men vi præsenterer, den Astringerende fødevarer, der anbefales i kosten, og dem, du bør undgå.

Ud over fødevarer rige på fedtstoffer, som vi er nævnt ovenfor også nødt til at undgå industrielle sødemidler, dvs. sodavand og letfordøjelige grøntsager såsom for eksempel hvidløg og rå løg eller peberfrugter. Det er også tilrådeligt ikke at drikke kaffe eller koffeinholdige drikkevarer, fordi de ansporer colitis. Du bør også fjerne fra din kost chokolade og alkohol, undgå rødt kød, stegte fødevarer, smør, ost, selvom du kan erstatte fedtfattig ost og margarine.

Anbefalede fødevarer astringerende

For at undgå irritation af tyktarmen er praktisk at spise fødevarer rige på fibre, som også findes i frugt og grøntsager, og medvirke til at reducere optagelsen af ​​sukker og fedt. Desuden bør du forbruge hele kerner, hvedemel byg, havre, spelt,, brød, pasta, brune ris og nødder, animalsk protein, for eksempel, magert kød, hvid fisk og æg. Derudover bør du drikke en masse, men kun naturlige og kulsyreholdige drikkevarer.

forbruget af præbiotika og probiotika anbefales også, da de hjælper afbalancere tarmfloraen. I den forstand er det et mejeriprodukt kan medtage i din kost en naturlig, fuld af levende mælkesyrebakterier yoghurt.

Hvad skal man spise, når du har diarré

Vil du vide, hvad den måltider ideel til diarré? Her viser vi hvordan man kan stoppe diarré i tre enkle trin:

  • Absolut fast periode mellem 6 og 24 timer, fugtgivende oralt.
  • Efter start af vandindtag af ris eller ris og gulerod vand, semulje eller tynde supper raffineret korn. Det er derefter anbefales at spise små mængder og hyppige.
  • Derefter kan du tilføje med forsigtighed ris, kogt kylling eller fisk, blød toast og skinke. Inden jeg går til almindelig mad, du skal spise yoghurt, kød eller grillet fisk, små mængder af gulerod eller kogte grøntsager.

Har du taget til efterretning af disse retsmidler? Med dem du sætte en stopper for dine problemer med diarré.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 73 =


Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة